Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ff-thomas #21023 üzenetére

    Csak akkor valószínűleg nem fog működni az AMD féle vezérlőpanel, és jó eséllyel az ADL alapú vezérlés sem (amit némely külső tuning-, és akár bányász programok használnak), de legalább is össze lesz keveredve a GPU sorrend és könnyen instabil lesz, ha mégis.

    Ilyet amúgy még nem vettem észre, hogy épp az számítana melyik kártyába van dugva telepítéskor monitor (a fentiek miatt az inkább előfordulhat [bár nem kötelezően], hogy az számít melyikbe van, vagy nincs kötve, pontosabban hogy van-e bármelyikbe, vagy egyikbe se kijelző, mikor már fel van telepítve minden és már bányászol is).

    Amúgy... lassan indulhat a pánik. ;] Főleg, ha az utóbbi egy(-két) hétben vett valaki legalább egy tucat kártyát. Ilyen ütemben hamarosan megöleli egymást a bevétel és az áramdíj. (Bár még én is csak holnap veszem meg az utolsót, mert még van egy szabad slot, amihez nem volt riser. :DDD)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák