Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Omega7plusz #19392 üzenetére

    A Siacoin egy felhőtárolást megvalósító érme, decentralizált tárolóhely. 50ezer Siacoin kell ahhoz, hogy tárhelyet vegyél. Ez az értéke. egyébként meg lehet, hogy fel fog menni az ára, nem tudom, egyelőre ez az a érme amit bányászni és eladni érdemes. Ha esetleg megtartasz belőle 10ezer darabot akkor lehet, hogy 10 év múlva gazdag leszel belőle, de lehet, hogy akkor már semmit sem fog érni. Egyelőre sajnos még a tárca sem igazán jó, én már egy hete szórakozok vele, hogy szinkronizáljon, tegnap egész nap ment, aztán átmásoltam egy teljesen más file-t a telefonomra, erre behalt a tárca, pedig már 80%-ban leszinkronizált. A lényeg, hogy van kb. 40ezer érmém 2 tárcában, de nem férek hozzájuk, mert nem tudtam szikronizálni a tárcát. Itt dől meg az az elméletem, hgoy minden érmének tárcában a helye, ezt a sz.rt én is váltóra utalom, mert egyelőre csak szívok a saját tárcával.

    Érméből azért van sok, mert lehet átverni a népet, sokan úgy akarnak meggazdagodni (és meg is gazdagodtak belőle), hogy sorra adják ki a szép, csilli-villi érméket, erre beugranak az emberek, feltolják az árát, a fejlesztő eladja az érméit, elhagyja a projektet és csinál egy másik érmét. Ezért van az, hogy sokan nem is foglalkoznak olyan új érmékkel amiknek a fejlesztője a bitcointalk-on egy új accounttal indítja el az érmét! Az általában scam gyanús rögtön, de persze ezt a szerencsevadászok és a hozzá nem értők nem látják és bedőlnek.

    Azt, hogy egy érme jó-e vagy van-e jövője abból tudod meg, hogy a bitcointalk-on milyen beszélgetések zajlanak, látszik-e valami fejlesztés, aktív-e a fejlesztő, vagy fejlesztő csapat, stb. Ha pozitív a dolog, mondjuk hetek elteltével sem tűnik el az ember akkor lehet gondolkozni rajta, hogy szerez az ember egy kisebb mennyiséget belőle, hátha...

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák