Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Omega7plusz #19353 üzenetére

    Hát akkor ne etherminer-t használj! Használd a Claymore-t azzal még tudsz Siacoin-t is bányászni, az 5.0-ás verzióval!
    Egyébként milyen oprendszert használsz? Bányászatra win 7, de inkább win8.1 az igazi, legalább 4 GB ram kell a gépbe, a proci bármi lehet, de legyen legalább 2 magos. Alaplap szintén nem számít csak legyen benne legalább 2-3 1x PCIe foglalat a normál hosszúságún kívül.
    Ha a vincsin volt már másik videókártya driver, vagy megy az ATI driver mellett Nvidia akkor azt töröld mégpedig a DDU driver eltávolító programmal, ez maradéktalanul eltávolít mindent.

    Azt tudni kell, hogy nem mindegyik kártya megy bizonyos sebességgel, ez lehet oprendszer függő is, no meg lehet hogy nincs benne elég tuningpotenciál, vagy a kártya nem bírja. Erőlködni felesleges, ha működik akkor jó.

    A Claymore-ra visszatérve, itt egy működő bat file tartalom amivel tuti lehet bányászni:

    setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
    setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
    setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
    setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
    setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

    EthDcrMiner64.exe -epool eu1.nanopool.org:9999 -ewal ethercímedideírd -epsw x -eworker workernév -dpool "http://siamining.com:9980/miner/header?address=ideírdasiacoincímed&worker=workernév" -dcoin sia

    Ezt elmented notepaddal és átnevezed a txt-t bat-ra. Ezzel simán bányászom 7970-el, 290x-ekkel. De a setx-ek arra valók, hogy régebbi vagy kisebb memóriás (2GB) kártyák is működjenek rendesen.

    Remélem segítettem...

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák