Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz AAntii #1826 üzenetére

    Tévedsz. Mindig nagyon megnéztem, mit veszek. :P Nem is vennék semmi pénzért 80 fokos bányászatban, 100% ventivel használt VGA-t. :N Pontosan ezért se nagyon veszek használt motyókat, mert nem ismert az előélete, és egyre több user használja észveszejtő körülmények között a motyóját. Aztán persze, amikor már nem boldogul vele, a döglődő cucc megy újszerű, megkímélt cimkével az apróra... :U

    Nyilván, el lehet adni bányász múlttal majd 60k-ért, de nekem nem fér bele ez a mentalitás, hogy olyan motyót adjak el, amiről tudom, hogy le van használva. Én úgy használom minden motyómat, mintha nálam maradna örökre, pedig tudom, hogy a javát 1-2 évnél hamarabb el fogom adni, mert úgyis lecserélem modernebbre, mert ilyen vagyok. :) Ez a mentalitás egyébként azt is eredményezi, hogy én is nyugodt lélekkel adhatom el a motyót, és aki vette is elégedett lesz.
    Amúgy szerintem az is megkérdőjelezhető, hogy mennyire okés lehasználni, azzal, hogy garis, amikor tudvalevő, hogy nem erre lett tervezve. Ugyanis tuti, hogy nem úgy méretezték a gyárban, hogy az alatta levő másik 80 fokos VGA-ról leszívott 60 fokos levegővel üzemeljen a hűtő, általában max 40-50 fokos házhőfokra vannak ezek méretezve.

Új hozzászólás Aktív témák