Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz geomin #17877 üzenetére

    Ez így már érthető. Igazad van, millió lehúzás után már nincs egyáltalán bizalom az újabb altcoin-ban, akármilyen ötlettel, újítással jön elő valaki, mások csak a lehúzást látják benne.

    Sajnos egyelőre, az anyagi forrásaim szűkössége miatt, csak a Bitcointalk-on leírtak szerint tudom megoldani az Arany tárolását és az érmék esetleges visszavásárlást. Minden külső "fedezet" és egyén, cég bevonása pénzbe kerül amivel egyelőre nem rendelkezem (itt nem 10-20 ezer forintról lenne rögtön szó!)

    @ignorant, itt a fórumon kb. 5 alkalommal említettem meg az érmémet, tehát a hype-ol rendületlenül leírást enyhe túlzásnak érzem. De ezt is azért bátorkodtam megtenni, mert azt gondoltam, hogy itt a fórumon már szereztem annyi bizalmat, hogy bátrabban promózhatom az elképzeléseimet. De hidd el, nincsenek illúzióim, Magyarországon divat lehúzni azokat aki vélt vagy valós sikereket értek el, ez valami nemzeti irígység ami beleivódott az emberekbe, a sok nélkülözés és keserűség közepette. Ha külföldön járok az emberek segítőkészek, még akkor is ha csak pár mondatot beszélek a nyelvükön. A szakadt románok, ha meglátják hogy bajba van a másik az autópályán külföldön, megállnak és segítenek, a magyar tovább megy és azt gondolja, hülye magyar minek jöttél el szar kocsival ilyen messzire...(saját tapasztalat, egy román, csavargónak kinéző pasi az út szélén cserélt agycsapágyat a kocsimon Franciaországban, és amikor pénzt akartam adni neki azt mondta inkább adjak neki egy üveg sört, mert látta, hogy van egy rekesz a kocsiban! Persze adtam neki 50 Eurót, amire majd összeszarta magát, hogy ennyi pénzt nem is ért az amit csinált! Basszus, fél órát fetrengett a macskahugyos földön a kocsim alatt, MEGFIZETHETETLEN volt amit tett!)

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák