Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz Velocity18 #16831 üzenetére

    Az ilyen egyszerűen és szépen beszerezhető GHS-ek ára szerintem mindig is pontosan ahhoz a ponthoz tart már most, és fog is mindig tartani, amivel a potenciális vásárlók aktuális, pillanatnyi tudása alapján pontosan a nullához tart a GHS-ek révén megszerezhető profit.

    Mindig pontosan annyi kapzsi ember fogja megvenni az utolsó GHS-t x BTC-ért, hogy épp csak átbillenjen a mérleg oda, hogy az utolsó vásárlók vele együtt már átbillennek negatívba, és ilyenkor pontosan annyian ugranak ki a bőrüket mentve, hogy picit átlendüljön minimálisan profitálóba, de akkor már jön is a következő hiéna, akinek kell az utolsó kis csontdarab, és így tovább...

    Annyit kell csak hozzátenni, hogy mivel a BTC ára nagyon tág határok közt és nagyon gyorsan változhat, és akár épp emiatt, vagy más lelki okokból inkább fog a negatív irányba rángatózni a mérleg (plusz adjuk hozzá, hogy lesz, aki elfelejt utánaszámolni, aka "balek"), amit csak ritkábban kap át a másik oldalra egy-egy hirtelen árfolyam és/vagy diff mozgás, de ez még nem feltétlenül lesz elég hosszú távon átlagolva, hogy pozitívba gyere ki.

    Engem két dolog tart most vissza attól, hogy eladjam a VGA-kat (mivel lényegében szerintem már ez a játék is ebbe a fázisába lépett, ahol annyi kapzsi embernek van GPU farmja, hogy belehajszolják egymást a negatív, vagy legfeljebb nullás végkimenetelbe) és szimplán BTC-t vásároljak az árukból:
    - Még spekulálok rá, hogy lesz még egy GPU fellélegzés, viszont rövidebb, mint legutóbb, így inkább csak az nyer majd rajta, akinek rajtra készen állnak a VGA-i.
    - Nincs kedvem másképp megoldani, hogy egyetlen magyarországi bank vagy állami szerv se tudjon róla, hogy áttoltam x EUR-t egy ismert Bitcoin exchange számlájára, ha már ki van építve az infrastruktúra, ami kvázi az áramszámlán keresztül konvertálja nekem BTC-be a HUF-ot. egy minimális profittal, ami talán fedezi a hardware amortizációt (ha majd sikerül még időben kitermelni, amit szeretnék, és eladni a kártyákat, mielőtt sokat zuhanna az áruk),

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák