Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz #99464704 #15640 üzenetére

    Arra a lezsírozott business journal interjúra gondolsz? Igaz hogy sokkal több reklámot élvezett, mint a legtöbb altcoin (DOGE-t leszámítva), de mindegyik bűzlött. Tényleg jó nagy szarkeverő az a Hendo és jó embereket fizetett le, akiknek mindenképp érdeke lenne feltolni az árat (rajta ülnek 0.42 ingyen coin-on, plusz amit esetleg bányásztak, mikor épp alacsony volt a diff). Ezért is bíztam bennük én is egy darabig (mikor felkerült Cryptsy-re és szenvedett vele a motorjuk, akkor agyonizgultam magam, hogy minél többet vegyek 300-350 környékén), de szerintem előbb utalja majd ki az összes BTC-t az Mt.Gox, mint hogy újra 1000 körül legyen a 42 ára.
    Ennek a BTC/ALT/1000 szabály alapján 500 a várható hype és 250 a várható átlagára. Viszont az új szarcoin-ok ennek mostanában a tizedét szokták produkálni, a jobbak pedig a felét, tehát 125 fölé most legfeljebb tüske szerűen várnám.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák