Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Dexar007 #15569 üzenetére

    #Dexar007, már én is megnéztem, gondoltam még rábányászom, de annyira felment a diffje, hogy nem tudom megéri-el. Sajnos egy normális poolja van csak, az meg most akadozik, nem tudok számolni, hogy mennyire jön most ki Mhs-re. Ezzel kapcsolatban FIGYELEM, a Cryptorush-on már 0,009 az ára, Mintpal valami egyéb gagyi érmét választott mára, szóval hétfőn lehet újból ringbe szállni, addig pedig menjen fel az árfolyam! 8)

    Ezt a CoinPeat-et nem értettem, de aztán megnéztem és láttam, hogy miért volt vonzó, hatalmas mennyiségek voltak vásárolhatók különböző érmékből, bődületesen alacsony áron! Amikor én váltót választok alapvető félelmem, hogy elküldöm a nehezen megkeresett érméimet és egyszerűen lenyúlják! Legjobb példa a Cryptsy, 2szer megcsinálták velem, hogy órák múlva ért csak át az érme, addigra meg már cs.szhettem az árfolyamot, ezért oda soha többet nem teszem be a lábam. Sajnos nem lehet elég óvatos az ember, ezért én inkább a járt utat a járatlanért el ne hagyj, szabályt követem, hacsak lehet, megbízható, kis összeggel bepróbált váltót használok és ha lehet, nem váltok újra, hacsak nem szükséges (pl. Cryptorush a BTCS miatt)

    Egyelőre a Mintpal, feltételesen a Cryptorush az a két váltó ahol félig biztonságosan lehet kereskedni, de hosszabb távon csak és kizárólag tárcába tárolom az érméimet.

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák