Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Dexar007 #15472 üzenetére

    Én ezt akkor valamiért észre sem vettem (ezek szerint sikerült mindig valami jót bányászgatni), most viszont az utóbbi két hétben semmi mást nem csináltam, csak egy-két napon át bányásztam ezt-azt (valami friss cuccot, legtöbbször rögtön a rajttól), amit beraktam eladni jó drágán (először annyiért, mint ha még mindig arany élet lenne, aztán lentebbtoltam addig, hogy a korábbi multipool szint meglegyen belőle, de ezek szerint az is sok) a sokadik nevenincs váltón (már jegyzetelnem kell őket), és ha most ránézek, akkor kivétel nélkül csak esik az áruk, lassan szó szerint a nullára (némelyik már annyit esett, hogy nincs is kinek, vagy legalább is értelme pánikolva eladni 0.00x BTC-ért és 0.000x fee-ért átutalni Kraken-re és ott beváltani pár EUR-ra, többet ér ott felejteni, hátha egyszer...).

    Kivéve azt a kb. két napnyi cex.io-s LTC termést, de abból sem sok élvezett 1.25x-től magasabb szorzót. Most ki is álltam onnan, mert úgy láttam lassan az 1.25x is elfogyhat. Átmentem inkább GENESIS coin-t túrni, de elszúrtam és órákon át csak HW error-t bányásztam (vetcoin klón, és elfelejtettem a gpu_alloc_percent export-os .sh file-al indítani -> nem tudom miért ilyen nyomorékok ezek az új cgminer fork-os is, hogy nem 100% az alapértelmezésük, és akkor kelljen valamit megadni, ha kevesebbet akarsz). :W

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák