Új hozzászólás Aktív témák

  • nanunanu

    csendes tag

    válasz Mesterlovesz #15317 üzenetére

    Veled normális eszmecserét folytatok :)

    Azt mondod, hogy nem tudod egyértelműen megmondani mi alapján döntöd el, hogy szeretnél-e egy új coint bányászni vagy sem.
    Én pedig azt mondom, hogy de :D tudod, max megfogalmazni/levezetni nem.
    Valamilyen elv alapján választasz => pl. mennyi munkát fektettek bele (szép logó, saját weboldal ...stb) => ha 1 bitcointalkos ANN oldalon kívül semmi mást nem hozott össze a "dev", akkor lehúzod a listáról => számodra nem létezik, nem is számolsz vele => scryptnek nem adod meg a coin adatait, így tuti nem fogja bányászni
    A remélt árat is valamilyen elv alapján hozod össze. Ezelőtt azt mondtad kb, hogy szerinted az emberek bizalma határozza meg egy coin értékét. Ezzel egyet is értünk. Annyi különbséggel, hogy én a többi coin múltja alapján más határokat szabok a lehetséges áraknak és egy adott ponton/pillanatban más esélyt látok az ár emelkedésre/süllyedésre => más infók/adatok alapján másképp döntünk, amivel szintén nincs probléma.
    Viszont ebben az esetben is azt mondom, hogy levezethető az a logika ami alapján döntesz. Szerintem meghatározható, hogy egy adott coin esetében milyen általad fontosnak tartott értékig, arányig vagy hajlandó bányászni mielőtt áttérnél egy másikra. Ezért van/lesz benne logika és ez már programozható. (Hiszen te magad is az elérhető, véges számú információk alapján döntesz.)

    Nagyjából ez a programozható / nem programozható a két oldal közötti vita.

    Egy évben van 313 egész tűrhető nap. Meg 52 hétfő.

Új hozzászólás Aktív témák