Új hozzászólás Aktív témák

  • geomin

    csendes tag

    válasz Mesterlovesz #12310 üzenetére

    Okés, köszönöm az észrevételt, igazad van. 1-2 napig gyűjtöm majd a javításokat, javaslatokat, hogy majd csak egyszer kelljen módosítani az összefoglalót.

    @Mindenki (akinek nem inge ne vegye magára)

    Szvsz nem szabad online helyeken tartani a coinokat, számtalanszor hallottuk már hogy feltörték a legbiztonságosabbnak tartott oldalakat (pl. GiveMeCoins, MtGox, stb), arról nem is beszélve, hogy rendszeresen törnek fel egyedi accountokat a különböző helyeken (BTC-e, Bitstamp, Bter, Cryptsy, stb). Mondjuk speciel annak nem találtam nyomát a neten hogy a Krakent feltörték volna, de ugye semmi sem tart örökké...
    Ha szóba kerül a téma, az embernek persze az az első gondolata, hogy "ááh, olyan kicsi az esélye hogy pont az én érméimet lopják el", egészen addig, amíg megtörténik a baj... Én is pontosan így gondoltam, amíg fel nem törték a GiveMeCoins-t. Szerencsére később visszakerültek a coinok, de azóta okosabb lettem és nem kockáztatok. Érdemes elgondolkodni azon, hogy mi van, ha mégis megtörténik a baj, oda a pénz és senki nem fogja visszaadni!
    Lehet írok egy kis szösszenetet a biztonságos tárolásról. Majd kiposztolom, aztán mindenki hozzáteszi az ötleteit, tapasztalatait, és akkor bekerülhet az is az összefoglalóba.

Új hozzászólás Aktív témák