Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz oleslie #10952 üzenetére

    Nézegesd a CoinWarz-t. Az ott mindenkori TOP1 coin jövedelmezőség adott 24 órás átlaga a maximum, amit elvárhatnál tőle, de nyilván gyakorlatilag érdemben kevesebb lesz (lejönnek a pool és exchange sarcok, a rejected/stale share rész, közrejátszik a csak hosszútávon kisimuló szerencse + a kis forgalmú coin-nál maga a middle eladásai is ronthatják némileg az árfolyamot, ami anélkül is ingadozhat, de ugye jelenből számol, aztán megvárja a confirmation és tranfer és néha plusz némi extra időt eladásig, stb).

    Szóval ne a middle-t szidd, hanem a coin-okba pénzt pumpáló és/vagy a bányászközösséget, amiért vagy túl lassan nő az érdeklődés, vagy épp túl gyorsan. De amúgy szerintem a mostani két nap volt kb. az elvárt középérték. Lehet ez még (akár lényegesen tartósan és hosszan) rosszabb is, és talán sokkal jobb is (néhány napokra akár sokkal jobb, mint ahogy nemrég is volt).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák