Hirdetés
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
-
IT café
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #89309696 #11743 üzenetére
Ma meg már sokkal egyszerűbbek a PC-s szokásaim, mint 4-6 éve, úgyhogy most sokkal könnyebb és egyszerűbb is rendszert váltani, érdemes volt várni is.
Bíztam benne, hogy erre a kérdésemre majd csak később fogsz válaszolni. Én 6 éve váltottam Win7-ről, talán gyengébb gépem volt, de nekem az, hogy a rendszert agyonnyomó online virusírtót meg tűzfalat elfelejthettem, már az nagy megkönnyebbülés volt, a többi csak hab a tortán, de majd pár hónap múlva meglátod. Ez a mai Linux Mint rengeteget változott a 6 évvel ezelőttihez képest.
NTFS-t érdemes átformázni, mert a Linux ugyan dolgozik vele, de lassabb és komolyabb processzorterheléssel. Hosszú távon át kell formázni EXT4-re mindenképpen.
HDS helyett a gsmartcontrolt szoktam használni időnként, AIDA64 helyett viszont rengeteg terminalos monitorozó megoldás van, de kezdetnek az alternativo.net oldalán érdemes Linuxos alternatívákat nézegetni az eddig programjaid helyett.
Pár monitorozó megoldás itt is van.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Goddess of Victory:Nikke
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest