Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Warton

őstag

válasz Petya XT #86422 üzenetére

Ne is mond! Kb. 3-4 napja szívok egy MSI Leopard laptoppal és a Manjaro KDE-vel, amin egyébként egy betonbiztos Windows volt. Már minden volt mint a bucsuban.

1. DVD-ről nem tudtam telepíteni, mindenképpen USB-ről kellett. Eddig sose volt gondom a DVD-s telepítéssel. :U
    2. wifi-t folyamatosan dobálja a Live környezetben valamiért (windows alatt semmi gond nem volt a wifivétellel --> nem hardveres gond) Amúgy a normál gépem is rendszeresen csinálja az utóbbi időben.
    3. a telepítés nem tudott végigmenni valami kígyó miatt (python error vagy nemtommi) :W Lehetséges, hogy összefügg a 2. ponttal.
    4. nagy nehezen felcammogott valahogy a distro, első frissítés utáni újraindításnál a tty-ben találom magam :F . Ezzel nem tudok mit kezdeni úgyhogy kezdhettem az egész folyamatot elölről a 3. pontról. :W

Jelenleg épp a sudo pacman -Syu zajlik, miközben épp egy kecske nyakát vágom a sötét Linux istenségnek, hogy valami pozitív is történjen már. ;]

Úgyhogy le vagyok döbbenve, mert eddig nem voltak ilyen rossz tapasztalatom a Manjaroval. :(( Lehet, hogy megpróbálkozom a Minimal verzióval, hátha...

Kompromisszummentes linux gaming.

Új hozzászólás Aktív témák