Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • forumpista

  tag

  válasz Shadowbull #50 üzenetére

  "Te érted a világot, a komplett német meg japán autóipar meg nem érti"

  Tudod, a Nokia, Blackberry, Microsoft (+LG és Sony is ide tartozik) esetén is azt hallgattuk hogy ezek a cégek piszkosul értik ám a csíziót a mobiltelefonok terén és hogy ezeknek a cégeknek olyan szakember gárdájuk van hogy azzal random fórumozó véleménye nem veheti fel a versenyt.

  És hogy amikor a random fórumozó azt mondja hogy k.rvára rossz irányban mennek a telefonok terén, akkor a random fórumozó téved, mert ezek a csillió dolláros fizetésü vezérigazgatók meg gárdájuk sokkal jobban tudja hogy merre megy a telefon ipar.

  Aztán hol is van ma bármelyik fenti cég az okostelefon terén? Egy komplett iparágat vesztettek el, egy olyan iparágat amiből az Apple kb. a leggazdagabb cég lett a világon, szóval kb. csak egy Applenyi pénzt buktak el...

  Szóval igen, tetszik neked vagy sem, elég sok példa van rá a közelmúltból, hogy random pistike a fotelból sokkal jobban látja hogy merre haladnak a dolgok, mint az elefántcsont toronyban ülő mamutcégek csillió dolláros fizetésű vezérigazgatói meg igazgatótanácsa...

  Úgyhogy tartom magam a véleményemhez, mind a német mind a japán autógyártók bealudtak, és ha azt akarják hogy 20 év múlva is még mint jelentős autógyártók legyen jelen, akkor bizony piszkosul kapkodni kell a lábukat.

Új hozzászólás Aktív témák