Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • totron

  őstag

  válasz Ixion77 #49 üzenetére

  Én még mindig abban vagyok, hogy a bot a részek összegéből dolgozik, még ha ügyesen is, hozzáadott értéket nem tud felmutatni. Tűnhet úgy persze. Terhet vehet le vállról. Lehet látványos, gyors. Ügyesen ollóz össze fele.

  Reciprokával is találkozni a dolognak, mikor tökéletes a szövegkép, de a legótvarabb falka szinten karistol valaki, sok kárt okozva persze. A kifejezésre jutási jelleg nem egymagában döntő: a szándék, összefüggések, az adott területhez és személyhez köthető kutatás íve, eredő mozgatórugója. Alaposság, minden hivatkozási- és mélységszinten forrásellenőrzés - ez persze már nonszensz, így valamely ponton bizalmat kénytelen szavazni az ember személynek vagy brandnek, intézetnek és ami azt illeti ilyen van is: Nem is egészen értem, hol maradnak a rangos folyóiratok, mint brandek, mint sarokkövek? S ezen tudományos magazinok belső policy-je kellőképpen szigorú-e, az marad-e idővel is ha esetleg továbbfejlődik a bot mind nagyobb kényelmet biztosítva? Ahogy olvasom meghozták azt a határozatot, hogy publikációhoz nem használható fel bot. Ez a jelenlegi közös megegyezés a tudomány szintjén. Ha a kutatási-publikálási morál marad ennél, akkor miről beszélünk? A neten szénné iterált írások eddig is voltak. Csak magamat tudom ismételni. A közemberre nincs ötletem.*

  a nem generált pedig emberi erőforrást (idő) igényelt, ami visszafogta a mennyiségét.
  Ebben igazad van, de én meg azt látom, hogy egységnyi hülyeség osztódott eddig is, a komplexebb hülyeségek meg már nem is hülyeségek, azokban nincs sikerélmény (nem tudja feldolgozni), azok nem terjednek. Valahol bekorlátozza saját magát ez a "piac" is. A hozzáadott (megosztott) értéktelenségben nem látok különbséget, a stabilhülye soha nem fog szintet lépni, átkacsintani az "ellenséges oldalra". A billegők terén bizonyára lesz sötét oldalra átsodródás, nem vitatom. Hogy ez egy jelentős réteg lesz-e, azt hiszem nem. Mint hogy a billegők egésze is eleve egy vékony sáv volt mindig is. Azért említem őket, mert ők "menthetők", elütnek a reménytelenektől és mert egyébként is a billegőkről - akár mint saját magunkról - beszéltünk gondolom mindvégig, a többinek eddig is mindegy volt, ezután is az lesz.

  Képzeld el azt, hogy mennyire lesz használható jelen fórum
  Ja akkor csak leesik egy hétköznapi facebooki szintre. :)

  *A pontozás gondolata jó, de szerintem nem esik kívül a becsaphatóságon, más szóval a rendszer része az értékelés is, ha már káosz; nincs kapaszkodó. :) Az előfizetés is működhet egy ideig, de az egységnyi, ma újságírónak hívott archetípust ismerve talán még az a csodás állapot is előállhat, hogy fizetünk a szarért és 2 pofára faljuk azt. Igazán vicces lenne! .....de koránt sem újdonság.:)

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák