Hirdetés
- Aliexpress tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Az oktatók védekeznének a ChatGPT ellen
- Microsoft: AI írja a kódot a programozók helyett
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Meglepetésre elkaszálta a Tofino hálózati megoldásokat az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
senior tag
Hát nem tudom, külföldi, (euró)sokmilliós projektekben is láttam már olyan hegesztéseket, hogy jó esetben stackoverflow, rosszabb esetben lopott kód volt, de full világított róla, hogy köze nincs a kontextushoz (de legalább sz*rul is működött). És bevallom, én is raktam már stackoverflowrol copy-paste dolgokat a kódomba (és nem egy nem két fejlesztőt láttam aki szintén). Honnan tudjam hogy az nem valahonnan jött? Hogyan licenszelem én vagy a megbízó akinek fejlesztettem? Miben különbözik attól, hogy ezt a kódot a chatgpt mondta meg nekem vagy a stackoverflow?
Félre ne értsd, amennyire baromi érdekes, ugyanennyi problémát látok én is az ai-s tartalomgyártással kapcsolatban, de pl. most megy a hiszti valami stockfotós oldalról is hogy mekkora infringement mert azon tanult a stable diffusion.
Aha, vagy hirtelen nem lesz szükség stockfotós oldalakra (full lehúzós az összes amúgy is) aztán most megy a hiszti
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik."
Új hozzászólás Aktív témák
it Kiszélesíti az igen népszerű ChatGPT elérését a Microsoft, nagyon felkapott téma lett a futurisztikus chatbot, ami mindent felforgathat.
- Beszámítás! Épített KomPhone i7 32GB RX 7900XT GAMER PC 2-3 év garancia 27% áfa használatra készen
- Beszámítás! Épített KomPhone R7 16GB RX 7900XT GAMER PC 2-3 év garancia 27% áfa használatra készen
- Xiaomi Mi 10T Pro 8gb/256gb (Ingyen Foxpost)
- Apple iPhone 11 Pro, 64 GB, asztroszürke, független
- ASRock AMD Radeon RX 6600 Challenger D 8GB
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest