Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
nbware
senior tag
válasz
Thorizmund #7254 üzenetére
nekem y580 van. én elvittem a laptopot a boltba és ott kerestek hozzá megfelelő adaptert, ami tölti azóta is, ráadásul után gyártott. nem olyan mint a régi volt, mert majdnem 1,5x akkora, de teszi a dolgát
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
nbware
senior tag
válasz
softcore #7258 üzenetére
az tuti, hogy nem az a bios kell hozzá, ami most is van, hanem egy hackelt, ami kinyit sok mindent a bios részen.
laptopot nem tuningolnék, főleg nem egy i3ast, értelme nem sok van. Ráadásul a hűtetni is jobban kell, laptopban, meg nem tudsz jobb hűtést adni neki.Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
nbware
senior tag
Hali, valaki kipróbálta már az új y700at? tényleg olyan rossz az amd-s verziója, mindenképp az inteles a jobb megoldás?
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
nbware
senior tag
válasz
cspeti12 #7303 üzenetére
Szia,
én nekem simán elfutott a dayz, igaz nekem a kisebb felbontású volt direkt (1366*768).
Kipróbáltam a Doomot, ets2öt, bf3, bf4et és mindegyiket simán vitte.
Ami számít az a vga kártya és a 660m anno is erősnek számított, ráadásul i7el együtt.
A mai kb hasonló árban újabb proci van ugyan, de nem erős a vga kártya, így azért futnak jobban a játékok.Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
nbware
senior tag
Szia,
driver nem kell hozzá külön, nálam mindent felismert a win10. Igaz az updatet rá kell engedni és majd akkor rakja fel azt, ami kell neki. Ez hülyeség, annyi ssd-t és hddt raksz a laptopba win10nek, amennyit csak akarsz.
Én annyit szoktam, hogy amikor végzett a frissítéssel, akkor leszedem külön az intel vga drivert és az nvidia vga drivert, oszt ennyi. A többi program felesleg és csak visszafogja a gépet.
Billentyű világítás működik op rendszer függetlenül is, a fn+space gombot kell megnyomni és be illetve kikapcsolja azt.Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
nbware
senior tag
válasz
A megváltó #7319 üzenetére
na de nem tudni mit ért az újratelepítés alatt, azért mondtam a biost
lehet szar a disk es nem tud róla bootolni plLenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Windows 10
- [Re:] A 2020-as hegyi-karabahi háború
- MILC felhasználók szakmai topikja
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Kingston 240GB SSD Hibátlan! (Keresőszavak: HDD , 250GB , merevlemez )
- [Re:] [Kalandor:] Vége az indexnek :(
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Állítólag kibertámadások bénítják meg a magyar kormányzati portálokat
- További aktív témák...
- Steelseries arctis 9x fejhallgató, új!
- AMD FX / FX-8320 / FX-8150 / FX-8120 / FX-6300 / FX-6200 / FX-6100 /
- Újszerű, garanciás HP Elitebook. Érintő kijelző, wacom ceruza, Pro kreátor vagy üzleti ultrabook.
- Denon AVR-3806 7.1 rádió-erősítő 7x160W
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz HX436C17FB3AK2/16
Állásajánlatok
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest