Új hozzászólás Aktív témák

  • vagabor

    aktív tag

    válasz MontyPython #5534 üzenetére

    Ahol keretezve van, ne oda pasztázz, hanem törüld le azt a régit, majd a gpu és cpu magjának közepére rakj egy tűfejnyi pasztát. Nyomd rá a bordát majd vedd le, nézd meg hogy rendesen elkenődött e. Rakd vissza, rögzítsd. Máshol ne pasztázz, oda nem kell, azok a memória és egyéb vezérlő chipek hűtései, bár láttam sufnituningos megoldást ahol raktak pasztát, de akkor már érdemes lecserélni azt a rugalmas hőátvivő anyagot valami komolyabbra.
    Csak egy kérdés, Ti amúgy nem féltitek a garanciát? Szerintem nem olyan vészes a gyári paszta sem, ha nagyon emelkedne a hőmérséklet akkor meg el kell küldeni gariba és ott ingyen és bérmentve megcsinálják, otthoni gányolás nélkül. Garancia feltételei kötött világosan ott van hogy a cserélhető alkatrészeken kívüli bontás garancia megvonást eredményez, de ti tudjátok. Nekem többet érne a gari.

    ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz

Új hozzászólás Aktív témák