Új hozzászólás Aktív témák

  • baro32

    aktív tag

    válasz #35090688 #5406 üzenetére

    Én nem mondtam hogy érdemes,egy átlag felhasználó számára semmi szükség nincs biost frissítgetni ha minden rendben van a gépével.
    Én nem meggyőzni szeretnélek csupán benyujtottam a forumtársaknak ezt a témát hátha valaki othonosan mozog ezekben a dolgokban hiszen a forum erre valo kérdeznek és általában válaszolnak.
    Amugy olyan dolgokat old fel mint a pc-hez valo biosok még soha nem volt pc-m én egyből laptoppal kezdtem a számítógépes korszakomat csak haveroknál láttam milyen sokmindent lehet a biosban állítani a laptopban meg ugyebár a boot-sorrenden kívűl semmit.
    És a neten olvastam néztem láttam képeket és írásokat ezekről a dolgokrol és kíváncsivá tett.
    Az 5DCN87WW-bioson kívűl ami hajlandó volt felülírodni nem találtam ujabb működő képes biost és ez vitt arra hogy felhozzam itt a forumon.
    Tömören ennyi már bánom hogy felhoztam ezt a témát és ne sértődj meg de ugy látom nincs igazán sok hozzáértő ember itt a forumon én sem vagyok okos csak általában rászoktam jönni ilyen dolgokra nem vagyok egy programozo de még nem igen akadt olyan probléma ami ha elő is jött volna nem tudtam volna elhárítani.

    HP OMEN 17" i9-13900HX 32GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD

Új hozzászólás Aktív témák