Új hozzászólás Aktív témák

  • vagabor

    aktív tag

    válasz Watto1991 #4460 üzenetére

    szia, en inteztem garit az Egyesult Kiralysagban, es meg kell mondanom az egesz szolgaltatas egy rakat kaki. Valoszinu az angliaban vett gepeknek jobb sorsuk van angliaban, de a kulfoldi gepeket nem nagyon szeretik, es ezt ertsd szo szerint. Itt a garit egy bizonyos Medion intezi, de ez amolyan csomagkuldo ceg a lenovo eseteben, ugyanis a legaprobb hiba eseten is megy a gep Nemetorszagba. Nekem a hangkarimmal volt gond, recsegett a hangom, ott volt egy honapig a gep. Majd felhivott a medionos foszer hogy nem talaltak hibat a hang eseteben, viszont az usb-m nem mukodik (ami igaz is volt viszont en nem kertem a cserejet) es visszakuldik a gepet ha fizetek 50 fontot a javitasert. Ne tudd meg hogy kiakadtam, vegul is az usb csereje mellett dontottem ugyanis az en hibambol romlott el, es sajna ok az egyetlenek akik cserelni tudjak a gari elvesztese nelkul. Telefont nem nagyon vesznek fel stb. A hang javitasat is otthon tervezem, nincs kedvem megint egy honapig nelkulozni a gepet.
    Gari boviteset is elfelejtheted kinnt, nem tudjak regelni, viszont megvenni meg tudod >D
    Igy jartam en is, azt hittem ha ott bovitek ahol hasznalom a gepet bolcs dolog. Korant sem. Kb 100 emailt kuldtem mindenfele cimekre, meg Del Amerikaba is meg fene tudja hova mire kiderult hogy nem tudjak regelni mivel magyar a gep. Volt olyan hogy a gep eredetet akartak megvaltoztatni mivel azt mondtak hogy csak ugy lehet regelni a garit. Kb egy het es 10 email alatt derult ki hogy az lehetetlen.
    Szoval ez egesz eleg problemas, alaposan faggasd ki oket ha garira kerul a sor.

    ja igen gari jegyet elfogadnak digitalis formaban is, eszedbe ne jusson elkuldeni az eredetid, ki tudja mikor kapnad vissza :)

    [ Szerkesztve ]

    ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz

Új hozzászólás Aktív témák