Új hozzászólás Aktív témák

  • Classius

    aktív tag

    Imádom ezt a gépet! :) Számomra egyszerűen tökéletes! Megérte az utolsó fillérig :) Minden játékot visz maxon stabilan, gyors és elegáns, a billentyűk puhák és jó tapintásúak, a bill. világítás is remek, a touchpaddal sincs semmi bajom, kifejezetten tetszik, hogy egy nagy az egész, szintén jó tapintású, a multi touch pedig jó móka, hiába van win7-em, sok helyen kitudom használni. Emellett hiába van i7-es procim, és hiába volt már 18 órát is egyhuzamban használatban a gép (főleg játékra), egyáltalán nem akar meghasalni, és melegedéssel sincsen gondom (lekopogom). Persze nem ágyban kell játszani, én asztalon használom játék alatt és alá pedig beteszem a hungaroceles emelvényt amit ellehet készíteni a dobozban leírtak alapján. Szaggatástcsak a Metro 2033-nál tapasztalok, de ott is csak azért, mert a játék egyrészt warez(mondjuk az összes telepített az), másrészt mondták már, de tényleg elég rosszul van optimizálva. De ha dx10-ben teszem fel maxra a beállításokat, akkor már nincsen nagy gond, csak dx11-nél. Az új Hitman, Far Cry3, Sleeping Dogs, WoW, Fifa13, Crysis, Splinter Cell Conviction, GTAIV (összes kieggel), Sims3, Assasin's Creed 3, Prototype, Mirrors Edge, Mass Effect mind megy akadás nélkül. Eddig még csak ezeket néztem.
    Volt már hordozgatva is, az akksi is jól vizsgázott, bőven kibírtam használni minden téren, hiába nem volt töltőn a gép. Nagyon jó, hogy így személyre tudom szabni, hogy egy kattintással sémát válthatok. Ötletes ez az Energy Management.
    Úgy érzem jól döntöttem, hogy nem foglalkoztam az y500-assal. Pont mikor kapható lett laptopszalonban, azután vettem y580-ast. Egyrészt dupla vga technológia még eléggé gyerekcipőben jár, másrészt nekem volt szerencsém megtapogatni és megnézni, külsőleg sem jött be, az y580 számomra sokkal kifinomultabb, elegánsabb nála. Persze ez egyénfüggő.
    Amióta pedig itt a fórumon segítettek, hogy mire is való ez a kis gomb itt jobb oldalt, egyfolytában használom, filmezésnél ha átkapcsolok film módra, a hang is sokkal érthetőbb lesz, a kép is sokkal kontrasztosabb, több élményt ad. Nem mellesleg néhány játéknál is kitudom használni, pl. FIFA-nál ha ebben a módban játszom, olyan mintha egy focimeccset néznék :)
    Csak ajánlani tudom ezt a gépet, mindenkinek! Én tökéletesen meg vagyok elégedve vele! :K

    “Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #

Új hozzászólás Aktív témák