Új hozzászólás Aktív témák

  • ravensky13

    tag

    Helló újra!
    Sikerült valami gubancot csinálnom a partíciók között, ebben szeretném a segítségeteket kérni!
    Szóval szedtem egy eredeti Win7 lemezt(mivel kaptam win7-et a géppel), kiírtam az iso-t és nekiláttam az újratelepítésnek! 4partíció volt:
    1.100MB(vagy 200) System <-Win7 hülyesége (HIDDEN)...
    2.900GB Windows7-nek<- Ki az az állat, aki így partícionálja egy HDD-t...
    3.kb 20GB <- Itt voltak a driverek meg stb
    4.szintén kb19-20GB <-Hidden, ha jól tudom itt van az OKR biztonsági mentése (Teleszemetelt Win7 mentés)

    Szóval az üzletben felhívták a figyelmem, hogy lehetőleg az utolsó partíciót ne bántsam, legyen meg az a biztonsági mentés. Hallgatva erre, az első 3 partíciót töröltem, (megmarad bizt.mentés), gondoltam kreálok egy 100GB-os partíciót a windowsnak, a maradékot medig filmek, zenék, játékok-ra hagyom(mint ahogyan azt illik is, lenovóéknál ezt valószínüleg nem szokás...) Most amikor létrehozom a 100GB-os partíciót, - gondoltam magától létre fog jönni az a 100Megás system partíció amit a win7 szokott kreálni automatice, na ez most nem történt meg, és a setup nem hajlandó tovább menni!

    Feltételezem, ha törölném a recovery partíciót, a probléma megoldódna(nem tudom miért ez winsows logika, és mintha találkoztam volna a jelenséggel az asztali gépemen is, és akkor megoldódott), ám ez nem áll módomban, mert szeretném megőrizni ezt a partíciót. Valahogy kézileg kéne létrehozni ezt a win7 féle 100-200 megás partíciót, hogy ezt a setup megegye és végre továbblendüljön...

    Valaki találkozott-e ilyen problémával(egészen biztosan) és ha igen sikerült-e megoldani(egészen biztosan) és ha igen akkor hogyan? (engem ez a rész érdekel legjobban :) ) Előre is köszi :)

    UI: És van egy 32Gigás msata ssd, ami cacheként működik, amúgy ezt hogy lehet leválasztani hozzácsatolni, biosban nem találtam erre opciót, és win7 instalálásakor nem is látszik az ssd<- GYANÚS!

Új hozzászólás Aktív témák