Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Remek. A nevemben (hangomon) elcsalják a csajom valahova, ki tudja mi célból. Mindig is erre vágytam.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Most sírjak vagy sírjak?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz
arcoskönyv #9 üzenetére
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
hgergo365
csendes újonc
Én inkább arra gondolok hogy a "bixby " téged megszemélyesítve megrendel drága szolgáltatást és közben nem te voltál csak épp felhasználtak a hangodat!
-
kuk@c
tag
Ebbű baj lesz more...
Bele gondolni is rossz, mivan ha visszaélnek vele... Márpedig... Pl. felhívják vele a gyereked és elcsalják...
Valahol ebbe a nagy MI őrületbe kellene már most egy határt húzni, amíg nem késő...
@
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
pusszycat
nagyúr
Állítólag a saját hangját nem ismeri fel az ember, ha mondjuk telefonba beszélne mint hívó fél, de a családtagokat át tudná ba verni.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
totron
őstag
Ritmikájában, intonációjában, reakciókészségében nincs semmi az emberi beszédet érdemben imitálni tudó a bolygón, nem lehet ilyet, ne félly. Kivéve ha Izaura szemműtétjére akartál gyűjteni régebben is, akkor van esély a megtévesztődésre. Az előre, egyben felvett szöveg esete persze megint más, de ott is az Izaurás példa ugrik be.
-
Yodafon
senior tag
A Text Call lényege, hogy a hanghívásokból szöveges chatet csinál. Meghallgatja és leírja, amit a másik fél mond, majd a begépelt szöveget kimondja. Hasonló ez a Google Screen Call funkcióhoz, és hasznos lehet szeles vagy épp nagyon csendes környezetekben.
Hat en nem vagom ezt. Most akkor ki utanoz kit?
Szoval ha felhiv egy ismerosom, leirja amit mond es a hangomon olvassa fel?
Az azert nem fajhat annyira.I'm gangsta!
-
Gerr'y
senior tag
Én se értettem mit akart a hírhozó leírni. A hivatalos oldalon azért egyértelműen ott van minden infó. [link]
The new Bixby updates bring several new features and improvements that allow people to customize their user experience further, including the recent availability of Bixby Text Call1 in English. Now, English speakers can answer calls from anywhere by typing a message, which Bixby converts to audio and communicates to the caller directly on their behalf.
Users can also personalize their Bixby Text Call voice. Using the new Bixby Custom Voice Creator,2 users can record different sentences for Bixby to analyze and create an AI generated copy of their voice and tone. Currently available in Korean, this generated voice is planned to be compatible with other Samsung apps beyond phone calls. And for those who want to customize their wake word, Bixby now supports changes to the Custom wake-up3 phrase within Bixby settings as well, adding a new option to create a personalized wake-up phrase.
-
bambano
titán
kivárjuk azt a 8-10 évet, amíg az eu adatvédelmi biztosa rádöbben, hogy ez törvénytelen...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nexwo
őstag
Vágókép:
- meg vagy kötözve egy szekrényben
- egy kereskedelmi forgalomban kapható telefonnal intézik a banki egyeztetéseket a nevedben, a hangodon
- az aláírásodat lefotózva és használva küldik el pdf dokumentumokat a banknak
- jön a karhatalom, aki ezt észrevette és…
AI generált videókat csinálnak rólad, hogy a nyugdíjasok pénzét akarod lenyúlni
- ha Amerikában vagy, akkor a bíró kikérheti rólad az AI véleményét is
- eközben a Mátrix szövetséget köt a Skynet-elJava DevOps
-
Én nem aggódok. Az ilyen szöveg, meg hangizéknek kell még vagy száz év, mire megtéveszthetőségi szinten megtanulnak Magyarul.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
pusszycat
nagyúr
Tévedsz. Mostanában használgatom a ChatGPT AI-t mondom neki magyarul írj egy verset legyen benne kutya és macska is. És ír egy verset magyarul van benne kutya is és macska is. Mit akarsz még?
-
válasz
pusszycat #24 üzenetére
Hogy azt írja, mondja, tegye, amit én mondok neki, ne azt, amit ő kitalál. Pl. ha magától kezdene el kamuzni a barátnőmnek az előző estéről, abból tuti bukta lenne hangegyezés ide, vagy oda. Kutya, macska egy versben AI szempontból semmi egy nő átveréséhez képest.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
BonFire
veterán
Ez a Bixby 100 éve létezik, de magyarul sajnos semmire sem használható. Párszor próbáltam már együttműködésre bírni angolul is, de rettentően buta.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
pusszycat
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
it Tovább okosodott a Samsung Bixby asszisztense, és már úgy tud hívást intézni helyettünk, hogy a hangunkat is lemásolja.
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- E-roller topik
- BMW topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- FIFA 23
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest