Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz kbalage2 #68466 üzenetére

    Nem néztem meg azóta de gondoltam, hogy nem randomra válogatják a színeket licenszelt szettekre. Akkor is fura kissé így. :)

    A gyerkőc rágja a fülem, hogy jó lenne egy Mindstorms robot amíg kapható. Hiába mondom neki, hogy megszűnőt inkább most ne, várjuk meg mi történik. Aztán tegnap bedobtam neki ellenérvként, hogy elvileg a Liebherr is hasonló árkategória lesz... lehet, hogy visszakoznom kell. :)

    @Mauzes
    Nem emlékszem sok dupla pontosra de bevallom, csak érzésre írom, hogy tavaly is kevés volt. Gwp-ből valóban felemás, nekem nem tűnik kevésnek de valóban gyengébbek, nekem sem volt semmi ami rendelésre ösztönzött volna. Akció pedig szvsz tavaly is csak év végén volt, nem? És ott is inkább a gyengébb szettekre ami most folyatódott. Arányukban elég jók, árban kevésbé.

    Ami kivétel, a BF+karácsony, ott erős felhozatal volt de azt meg év eleji pangással nem biztos, hogy érdemes összehasonlítani. Ill. még egy amiben nem vagyok biztos, néha ránézek a német oldalra is kíváncsiságból, azért ott rendre több értelmes készlet van akcióban.

    Ill. ami még biztos, hogy ezek most így sem elég acélos ajánlatok. A deviza 15% különbségét nehéz eltüntetni a tavalyi vagy idei webshopos ajánlatokhoz képest, így az érzésem nekem is az, hogy semmi érdemi nincs, akkor se amikor esetleg több gwp van egyszerre. :(

Új hozzászólás Aktív témák