Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz moma #8584 üzenetére

    Mit ertesz az alatt, hogy nem egyenletes a fenye?

    30 led van meterenkent, azaz kb 3 cm van minden led kozott. Ne is varj olyan folyamatos fenyt tole, mint egy fenycsotol! Vagy tedd messzebb a megvilagitando felulettol, esetleg egy bura ala, ami jol megszorja, hogy homogenebbnek tunjon.
    Ez a szalag, ha egeszben van, nagyon hosszu, elfaradnak az elektronok, mire vegig szaladnak rajta, ezert a vege mar nem ugy vilagit, mint az eleje. Adj neki kakaot mindket vegen.
    Igen, ez egy mesterseges feny, van ebbol is sokfele, szin, szinhomerseklet. Az adott feladathoz meg lehet valasztani a legmegfelelobbet,de ehhez vag7 szakertelem kell, vagy lelkes, kitarto probalkozas.

    Letezik WRGB, tobb formaban is: a szinek es a feher kozos tokban, igy minden led tudja a feheret es a szineket is. Vagy felvaltva vannak a W es RGB ledek, de ez hasonloan ritkan elhelyezett ledeket jelent fajtakra levetitve. Van olyan is, ahol egy szelesebb szalagon a feher es színes ledek egymas mellett vannak, igy ugyanolyan surun lehet oket elhelyezni. Ha feher feny kell, akkor dedikalt feher ledre van szukseg, a szinhomersekletet talald ki. Az alacsonyabb ertek a melegebb.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák