Új hozzászólás Aktív témák
-
gabamanci
újonc
Sziasztok, tök jó, hogy megtaláltalak benneteket, bár már túl vagyok mindenen. Jó olvasni sorstársak írásait, ha lesz egy kis időm én is leírom a sztorimat, tiszta trónok harca
-
gabamanci
újonc
Íme a sztorim: ) leírom, hátha valakinek segít
. Pesten vagyok egyetemista, nem természettudományi szakon
, 20 és 30 között félúton. Amióta az eszemet tudom szemüveg az életem utálatos része volt (jobb -3,25, bal -2,75), néha megbolondítva kontaktlencsés időszakokkal, melyeknek általában gyulladásos vége lett. Többször újrakezdtem a lencsékkel, hogy szemüvegtelenítsem az életem, annyira gyűlöltem a pápaszemet, mert a gyerekkoromba eléggé belerondított. A lézeres szemműtétről évek óta olvasgatok, gondolkodok, de igazán az lökött ki a passzivitásból, amikoris két barátnőmet is megműtötték tavaly ősszel.
Ezek után április elején végül engem is megműtöttek Sasszem-femtoval és azóta 125%-n pörög mind a két szemem és márt eltelt egy hónap! Az sztorim talán azért érdekes, mert a két barátnőm nem ugyanannál a klinikánál műttette meg magát, így élőben néztem a trónok harcát.
Mindkettővel elég jóban vagyok ezért néha már-már zavarba jöttem, hogy akkor most én melyik klinikát, eljárást satöbbit válasszam. “Szerencsére” a végén volt egy kis hiszti az egyikkel és ezért sima ügy volt a másikhoz menni.
A két klinika a Sasszem és a Budai volt, Sasszemes befutóval.
Egyébként viszonylag hasonló benyomásokat szereztem barátnőim beszámolóiból, kivéve azt, hogy az eléggé kidomborodott, hogy a Sasszem a tapasztaltabb klinika. Az a barátnőm, aki ott műtette magát főként arról számolt be, hogy mindenki milyen profin, gördülékenyen tette a dolgát, kedvesen, készségesen. Tudni kell róla, hogy eleve kicsit befelé forduló típus, nem olyan mint én, aki mindent posztolok, megosztok, kommentelek. Betartotta az orvosi utasításokat, csepegtetett, amikor kellett, járt kontrollra, szóval mindent az előírások szerint tett és nem is volt semmi gondja. Velem is közvetlenek voltak, ugyanakkor meghagyták azt a kis teret, amire az embernek szüksége van, mikor éppen birizgálják a szemét. A másik helyen pont a pácienskezeléssel voltak gondok, pedig annak a barátnőmnek nagyon bejött a doki a Budaiból, többször is mondta, hogy milyen sármos
. Viszont a műtét után voltak apró (akkor nagyobbra fújt) problémái, mert fájt, könnyezett a szeme, de úgy vette le, hogy csak lerázzák, mert hívogatta őket és mindig csak annyit közöltek vele, hogy ez természetes, majd javul, csepegtessen. Az az érzés alakult ki benne, hogy a műtétig volt fontos, utána már inkább teher. Így a végén már nem is ajánlotta őket, bár egy kis szárazságtól eltekintve neki is rendben van a szeme. Szóval most én is sasszemű vagyok, és remélem, hogy a következő 25 évem szemüvegtelenül telik, mert nagyon nagyon élveztem ezt az utóbbi egy hónapot.
A következő epizódban a személyes tapasztalataimat írom le, remélem nem untattam senkit.
-
gabamanci
újonc
Nekem még viszonylag friss az élmény, mert még csak épp, hogy három hónap telt el, de minden nagyon okés
. Elmúlt a szemszárazság és már két nap múlva beállt a tűéles kép. Csak az zavar, hogy megvártam a "barátnői trónok harca" végét és nem én voltam az első, aki megcsináltatta a szemét. Mostmár mindegy. A "budais" barátnőm lelkében azóta is ott a tüske
, hiába mondtam neki, hogy engedje már el, van ilyen, nem kell felfújni
. Mondjuk sokszor hecceljük is, mikor kiszárad a szeme, hogy nem akarsz telefonálni?
. Tudom, nem szép dolog, de hát ő kezdte, amikor elkezdte tolni a szekerüket
. Megfogadtuk többször, hogy abbahagyjuk, itt lenne az ideje tényleg
.
-
gabamanci
újonc
válasz
Brago Hott #3959 üzenetére
Ami biztató, hogy volt, hogy teljesen élesen láttál...
-
gabamanci
újonc
válasz
Brago Hott #4025 üzenetére
Na, akkor ez lesz a megoldás?
Hiába volt, hogy jól láttál, ezek szerint nem az állandósult... Hmmm, nem az ideális út, de legalább van egy új lehetőség az éleslátásra. Be positive!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest