- Microsoft Excel topic
- [Re:] Okostermosztátokkal csökkentené az energiafogyasztást az EU
- [Re:] Nagy pofont kapott a tőzsdétől a Deezer
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Kidurran a hatalmasra fújt chipbuborék? A Micronnal kezdődhet a nagy lejtő
- Netflix
- Gmail
- DIGI internet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csütörtökön megyek IL-re, szurkoljatok! Utálom a szemüveget és 15 év után meguntam. -2,5 mind a két szemem.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
-
A műtét jól sikerült, egy óra múlva már az égető érzés is elmúlt. Jól látok de még távolra homályosan. Szerintem okés lesz
-
-
-
-
-
válasz
Tel Elek #1768 üzenetére
Délutánra mindig visszaromlik a reggeli állapothoz képest. Lehet mert monitor előtt dolgozok. Doki szerint ez így normális, 1-2 hónap alatt normalizálódik. Lehet hogy csak száraz és kevés az óránkénti csepegtetés. Műkönny után pár percig mindig élesen látok.
-
Első hónap után a két szemes látásom 95%. Dioptria nincs, de a szem felszínét jól szétbaszta a lézer meg a tobradex és lassan gyógyul. Néha pár pillanatra csepegtetés után tű élesen látok de gyorsan elmúlik.
-
-
-
-
-
-
-
Ma megyek második hónapos kontrollra. Kíváncsi vagyok most mit fognak hazudni
Bár javult a látásom egy hónap alatt, de szerintem lehetne jobb is. Szerintük biztos most 1512342135414%, múltkor elismerték, hogy ez csak 95% két(!) szemmel.
-
Mindenfélét mondtak csak azt nem magyarázták el (most sem) hogy mi van apapírra írva
Sokkal jobban látok, nekem ez elég.
-
-
Az a baj, akármit választasz, ha nem jó, vagy elbasznak valamit úgy sem perelhetőek, mert az aláírásoddal mindent elismersz és elfogadsz. Újraműteni meg úgy is sokkal később fognak. PRK jobban bejáratott, állítólag biztosabb. Én nem azt választottam, tökömnek sem kellett a hetekig lábadozás.
-
Nem tudom ki hogy van vele, de az én szemem olyan lett mint egy kis mobil optika. Ha süt a nap szépen és messze látok, ha félhomály vagy sötét van akkor szemcsésen és életlenül
-
válasz
Tel Elek #1817 üzenetére
Én se vagyok száz százalékos, hiába mondanak bármit. Azt is úgy kellett kihúzni belőlük, hogy mi az ami a papírra van írva. Bár megjegyezni nem tudtam, mert nem azt mondták, hogy jó vagy nem, hanem körberágták a témát. Akinek jó a szeme, sokkal messzebb lát mint én... Talán elérem azt a szintet amit annó szemüveggel. Talán.
-
válasz
Oppenheimer #1831 üzenetére
Nekem femtonál 3 hónap után állt be. Addig tök homály volt, jól be is szartam. Most jobb, de nem látok úgy mint a sas...
-
-
válasz
Darth_Revan #1839 üzenetére
A műtét árának a feléből nagyon fasza és divatos szemüveget lehet venni. Én azért csináltattam meg mert már hányok a szemüveg gondolatától is. Húsz év pont elég volt.
-
válasz
Darth_Revan #1853 üzenetére
Én örültem, hogy hazavisz valaki, mert eléggé szarúl láttam. Fura érzés volt. Lehet csak fejbevert a bogyó.
-
válasz
Darth_Revan #1855 üzenetére
Igen. Viszont jól emlékszem, hogy csak addig szól a garancia míg le nem jár a fél év? Kötekedhetnékem lett. Nem látok úgy ahogy kéne.
-
válasz
Tel Elek #1857 üzenetére
De gáz. Meg gondolom ami szerintük úgy jó, azt nem műtik újra. Én messze nem látok még tökéletesen. Igaz nem kell szemüveg a mindennapokhoz, se vezetéshez, de távolba továbbra sem látok tökéletesen. Még mindig vannak dolgok amihez hunyorognom kell, hogy lássam.
-
-
-
-
-
-
Tegnap voltam fél évesen, azt mondták hogy az egyik 120 a másik 150 százalékos. Csakbugye hogy mihez képest. Az ő saját maguk alltal felállított értékek szerint. Szerintem meg lehetne jobb is. A barátom aki sose volt szemüveges sokkal messzebb lát mint én. Akkor neki gyárilag 200%... Majd mutatom a papirt amit adtak.
-
-
válasz
Darth_Revan #1888 üzenetére
Fel ev utan is javulhat. Meg kar izgulni.
-
-
-
-
-
-
válasz
Darth_Revan #1932 üzenetére
Neontól én is vakulok, meg napon is jobban mint annó. Ha valami sötét áll világos háttér előtt akkor sziluettet látok körülötte. Ez ilyen.
-
-
válasz
psycroptic #1939 üzenetére
Igen. Nekem több hónapig így maradt.
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- [Re:] A kevésbé modern levilágítási technológiáktól is elvágná Kínát az USA
- [Re:] [Szevam:] Információ - dezinformáció - káosz
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LifeBook E754 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i5-4300M 8GB 256GB DVD író magyar vilbill., ujjolv gar
- StarTech S2510BMU33 2,5" SSD HDD külső ház USB 3.0 - Dobozos, új
- Mars Gaming MCX TG RGB - OEM, újszerű
- Metronic 495435 Powerline adapter KIT - Dobozos, új állapotú
- Yottamaster S200RU3 - 2 lemezes USB3.0 HDD SSD RAID külső ház - Dobozos, új állapotban
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Kft.
Város: Budapest