Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • jasonvorhees

  újonc

  üdv mindenkinek,

  én 4 napja voltam focusmed-nél visumax kezelésen (-3.75 körül volt mindkettő, cilinderrel, sose volt kontaktlencsém, elvileg minden körülmény ideális, álítólag a műtét is tökéletesen sikerült) és az első 1-2 napon elégedett voltam az eredménnyel, de azóta azért árnyalnám a képet és nem csak azért, mert a fókuszálás közelre elég fárasztó és sokszor nem is sikerül. akinek fontos, hogy pár nappal a műtét után vezetni tudjon, az kétszer is gondolja át, vagy válasszon nyári időpontot. én az első esti vezetésem után egy elég csinos hányingerrel küzdöttem kb két órán keresztül. nappal oké a vezetés, főleg napszemüvegben, de az esti fények katasztrófa. volt másnak is ilyen? ha igen, mennyi idő után lett jobb?

  illeve van bárki, akinek ez megmaradt (volna), de egy szemüveggel oldották meg? mármint amit esti vezetéshez kap, vagy bármilyen vezetséhez, amikor elfáradt már a szeme. a jelenlegi helyzetben örülnék ennek a lehetőségnek, bár fura lenne, ha a fényudvart megszüntetné egy szemüveg.

  egyébként a focus med-ről jókat tudok csak mondani, bár úgy általában (intézménytől függetlenül) van bajom a téma körüli kommunikációs panelek időzített csattogtatásával - műtét előtt és után azért nem pont ugyanaz (vagy nem pont ugyanazzal a hangsúllyal) hangzik el. érdemes mindenkinek mérlegelni, hogy mennyire türelmes/fejfájós alkat, mert nem pont az történik, hogy a másnaptól minden perfekt.

 • jasonvorhees

  újonc

  másnak is érezhetően romlott a látása, miután a gyógyszeres cseppet abbahagyta? eddig nem volt egyáltalán szúró érzés, az egyik szememben most már az is van. oké, a két hónapos gyógyulási idő vége még odébb van, de semmi esetre sem biztató, hogy eddig ezek szerint részben a szteroidos szemcsepp miatt voltam elégedett.

 • jasonvorhees

  újonc

  válasz Moleman #3801 üzenetére

  tényleg jobb lett sokkal, de azt a másfél napot, amíg folyamatosan szúrt az egyik szemem, szívesen elcseréltem volna egy rákóczi túrósra.

  nem állt vissza teljesen a látásélesség még, de olyan, mintha minden nap javulna egy nagyon picit. nekem most már csak az esti vezetés maradt, és igazából abból is csak az zavar igazán, amikor közvilágítás sincs, a városban egészen tűrhető.

Hozzászólok Aktív témák