Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz revneiq #2187 üzenetére

  Nem tudok erről semmit. Az biztos hogy nem fogják javasolni vagy támogatni. Erőszakosnak kell lenned mint bármely más fizetős szolgáltatásnál. Ha egészségügyileg nincs akadálya el kell hogy végezzék.

  Vissza kell vinnem pár kazettát.

 • Skeptic

  újonc

  válasz revneiq #2187 üzenetére

  Igen, most volt hétfőn az 1 hónapos kontroll. Nem vagyok valami happy...úgy mentem oda hogy éreztem hogy nem látok jól, azaz romlott az első időszakhoz képest. Ráadásul a bal szememmel zavaróan rosszabbul látok.
  Érdekes mert nem tudom megállapítani hogy - egyébként nem is nekem kellene- hogy azért látok vele rosszabbul mert... eleve rosszabb lett vagy azért mert ködösen, homályosan látok vele. Azaz van egy olyan félelmem - lehet hülyeség - hogy a lebeny alatt lehet valami ami miatt homályos a látásom és ezért sem látok olyan jól vele. Nem tudom csak ez a bizonytalanság ..... nem igazán jó.

  A vizsgálat: komputeres vizsgálat, szemnyomásmérés. Doktornő vizsgálata: bal: 0,70 jobb: 0,75 a két szemes 0,95 (ezt nem hiszem egyébként mert nem is láttam azt a sort csak talán 2 számot saccoltam).
  A lebeny Ok. Mondtam hogy a bal szemem... nem jól látok vele, homályos a látás sokszor. Persze amikor mereven néztem és erőltettem a balt a számokat pár pillanatra mindig jobban láttam azért is lett sztem 0,70 mert egyébként "normál" módban nem lenne annyi az tuti.
  Szóval a válasz ... hát ez is jó eredmény... majd meglátjuk a 6 hónapos kontrollon mi lesz ebből stb. De hát ez is jó nem kell szemüveg.... áhhhhhhhhhhhh. Ja és maradt 0.75 B és 0,50 J cylinder rajtuk.
  Én azt gondoltam 1 hónap után már minden Ok lesz nem

  Rosszabbul látok mint szemüveggel, ráadásul a balt nem is használom, hunyorgok mert zavar hogy ködös.
  Kezdek aggódni! t

Hozzászólok Aktív témák