Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • andrisss8

  csendes újonc

  válasz raven12 #3572 üzenetére

  Ez a fehérje/edzés kombó elég sokszor előjött. Én nem rizikóznék. Tudom, hogy nem bírod sokáig, de gondolj arra, hogy azért ez egy szemműtét, bárhogy is próbálják bagatellizálni. Ha mondjuk sérv műtéted lenne és a doki azt mondaná, hogy 3 hónap pihi, akkor szó nélkül pihiznél nem? Itt meg megy az agyalás... :) ugye?

 • CAJ69I

  újonc

  válasz raven12 #3572 üzenetére

  @raven12: Nekem nem rosszabb a látásom, csak nem eléggé "HDR". Élesnek élesen látok, csak a kontraszt nem olyan jó. Ha van valami nagyon fényes, akkor minden más majdnem ugyanannyira sötét. Talán ehhez a képhez tudom hasonlítani:
  https://www.marchnetworks.com/themes/images/blog/hdr-comp-all.jpg
  A jobb oldali előtte, a közép/bal utána. Valószínűleg köze van hozzá, hogy a sötétet eddig kerültem, amennyire lehet.

  Anyways, tegnap volt a 2 hónapos kontroll. Mindkét szem 125%, a kettő együtt majdnem egy kategóriával jobb :) (4-ből 3 karaktert láttam rendesen) Ahhoz képest, hogy az elején a bal csak 110% volt, nagyon meg vagyok elégedve, főleg hogy sokan írták, hogy romlott egy picit.
  A hőlégballonos vizsgálatnál feltűnt, hogy nem teljesen ugyanolyanok a színek, nagyon pici eltérés volt, de azt mondták rá, hogy ez amúgy is normális, csak enélkül nem tűnne fel.

  A szemcseppeket már csökkenthetem rendese, most épp napi 5 a cél, aztán szép lassan 4, 3, majd 2. Viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy az esti és reggeli szemcseppet mikor kell/kellene elhagynom. Nem tudjátok véletlenül?

Hozzászólok Aktív témák