Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Hozzászóló #2960 üzenetére
Az legutóbbi szerintem a Visumax HD, 400k/szem. Egy ismerősöm pár hete csináltatta, igaz, csak -2-es volt a szeme, de a végeredmény fantasztikus.
-
Jezébel
újonc
válasz
Hozzászóló #2965 üzenetére
Nyilván nem olvastam végig elejétől az összes fórumot, csak az utolsó 2-3 év tapasztalatait, a korábbiak úgysem relevánsak, ha a legmodernebb kezelést akarod, így kibírható és eléggé képbe kerül az ember, nemcsak a technológiákkal, hanem magukkal a klinikákkal is.
Kicsit még bizonytalan vagyok, h. jól tettem-e, hogy a diamondfemtot választottam, mert lehet, hogy a visumax hd jobb-modernebb, de a diamondról egyelőre csak nagyon jó tapasztalatokat olvastam és a budai klinikáról sem olvastam semmi rosszat. A focusmedről (ahol a visumax van) és a sasszemklinikáról írták többen, hogy a műtét után, ha valami probléma volt, már igyekeztek minél előbb megszabadulni az embertől, (örüljön, hogy ennyire is lát, jobb mint előtte volt, nem?), illetve, hogy az is zavaró, hogy mindig más orvos vizsgálja az embert. -
Jezébel
újonc
válasz
Hozzászóló #2974 üzenetére
Melyik klinikára mész végül?
A lézereknek végül én is utánanéztem (eközben az excimer lézerekről - amelyek a tényleges korrekciót csinálják - még nem is volt szó), de végülis úgy vagyok vele, h. a végeredmény számít és a diamonfemtóról az itteni és az indexes hozzászólók is szuperlatívuszokban beszélnek, a klinikát is sokan dícsérik.
Persze, lehetne még várni a műtéttel, míg Magyarországra is megérkezik a Relex Smile és a még plusz egy generációs, egyel szuperebb lézer, de nekem már elég volt a 25 éve tartó rövidlátásból, meg már fiatalabb se leszek. Nekem ha igaz, jövő héten műtét, csak azon izgulok, nehogy elkapjam a gyerektől a náthát addigra, mert akkor el kell halasztani, és már szeretnék túl lenni rajta, meg ezt a műtétet megelőző non-stop szemüvegezést is nehezen bírom.[ Szerkesztve ]
-
csƵ
őstag
válasz
Hozzászóló #3267 üzenetére
Debrecenben is csinálják a mai napig. A főorvos Magyarországon elsőként végezte a lebenyes módszert még 20 éve.
-
tildy
nagyúr
válasz
Hozzászóló #3304 üzenetére
En is igy lattam. Lehet amiatt, mert 13 eve meg nme volt ennyire mindenki turelmetlen, bar az indexnek mar akkor is megvolt a foruma, nem vart senki csodat egy het utan. Mindannyian tudtuk, hogy ez meg valtozik, nem csak 1 honap hanem akar 6 honap utan is. Nekem 3 ev utan lett peldaul 100%.
Plusz en egy hetn utan mentem dolgozni, oreg hiba volt, kettoslatasom volt vagy ket hetig. Tisztaban voltam vele, nem sirankoztam. Tudtam, mindenki mas, nem egyforma a szemunk sem.
Plusz amikor en ott voltam, akkor egy nagyon jo doktornom volt, o mindenre felhivta a figyelmem, nem reklamszovege volt: Dr. Sipos Éva. O volt az, aki folyamatosan mondta, a bal szemfenekemen levo ert rendszeresen nezessem."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zsebo1
újonc
válasz
Hozzászóló #3353 üzenetére
Szia! Koszonom, ez jo hir akkor. Igen, probalom en is ugy gondolni, hogy ez meg kell ahhoz, hogy minden rendben legyen. Ugye vagy ujramutes vagy szemuveg...nyilvan akkor mutet, csak jo volt tul lenni rajta, most johet ujra😊
-
Moleman
addikt
válasz
Hozzászóló #3358 üzenetére
Én nem a műkönnyre gondoltam, hanem a szteroidos Fluconra. Műkönnyre hálistennek nagyon ritkán volt szükségem, de a Flucon elvonási tünete elég durva volt, 1-2 hétig is eltartott a homályos látás.
-
robesz87
tag
válasz
Hozzászóló #3591 üzenetére
Ha bütöd angolul a google-be, akkor elég sok ilyen weboldalt kapsz.
Szerintem PRK-ból is elég sokat csinálnak, mert azt az eljárást is fejlesztik a mai napig. Minden nagyobb klinikán csinálják.
A PRK-nak az az előnye, hogy nincs lebeny, ezért jobban ki tudják használni a szaruhártya vastagságát. Nagyobb kezelési zónát tudnak csinálni, így kevésbé alakul ki fényudvar, meg minden egyéb fénytörési abberáció. Kevesebb eséllyel alakul ki krónikus szemszárazság. Több szaruhártyád marad, ezért stabilabb lesz a szerkezete. Több esélyed lesz sok év múlva még egy kezelésre, ha szükséges.
Hátrány az, hogy nem 1 napot kell várni, amíg beáll a látásélességed, hanem 1-2 hetet. Illetve, hogy jobban kell rá figyelned az elején - tisztaság, UV védelem.[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
senior tag
válasz
Hozzászóló #3618 üzenetére
Csak ha nagyon muszáj, szóval elvileg egyedül lennék.
A gazemberek oldalára álltunk [...] Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA 22
- Milyen SSD-t vegyek?
- [Re:] Elküldött a Tesla közel 200 olyan embert, aki az Autopiloton dolgozott
- Dark Souls sorozat
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kutya topik
- Aliexpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- i5-9600KF, 16GB RAM, 2 SSD, HDD, Corsair RM850x, Pure Base 500DX opcionális 1030 VGA. Garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Pro 14.2 mkgp3mg/a Magyar 3 ÉV garival érdeklődés? 16GB ram/521SSD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Chromebook Érintős Ultrabook 13,3" -40% 5205U 4GB 64GB eMMC FULLHD
- Új Dobozos HP 15-dw Kis Gamer Laptop -35% 15,6" Bivaly i5-1135G7 8GB 512GB SSD FULLHD MATT
- 3 darab Benq 22" LED Full HD Monitor 22 " GL2250HM HDMI DVI VGA
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest