Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • tildy

  nagyúr

  http://fizikuslany.freeweb.hu/index.html


  FOCUS MEDICAL Microszemsebészeti és Lézer Központ
  1138 Budapest XIII. kerület, Danubius Thermal Hotel Margitsziget  Lézerkészülék: Nagyon nehéz információhoz jutni. Kérdésemre nekem is azt mondták, hogy nagyon modern lézerük van, nézzem meg az interneten. A honlapjuk a VISX oldalára mutat, ahol az amerikai cég az S3 tipusú valóban modern lézere látható. Ilyen lézerük nekik viszont NINCS. Ami van, az egy kb. 10-15 éves, meglehetősen elavult VISX gyártmányú amerikai lézer. Első generációs készülék.

  A gép a gyári adatok szerint csak kisfokú rövidlátás gyógyítására való, sem nagyfokú rövidlátás, sem távollátás nem kezelhető vele.

  A távollátókat egy másik lézerrel kezelik, mellyel a szaruhártyán körkörösen pontokat égetnek, a hegek összerántják a szaruhártya szövetét, hogy kidomborodjon középen.

  Szubjektív megítélés: Ha vásárolnának egy korszerű berendezést és kicsit kevésbé agressziven akarnák eladni magukat jobbak lehetnének a jelenleg legnagyobb forgalmú Optikmednél is. Ez valószínűleg előbb utóbb meg kell történjen, mivel tarthatatlan, hogy a legszebb, legpiacosabb klinika egy teljesen elavult lézerrel dolgozzon. Abszolút nincs zsúfoltság, minden szép kényelmes, még szemüveget is lehet csináltatni, ha valaki pont ott akar. Hibájuk, hogy nagyon rá akarnak dumálni a a LASIK-ra.

  Egy két apróbb csúsztatásra hajlandóak a cél érdekében. Pl: A honlapjukon szerepel, hogy CSAK náluk, olyan asszisztenssel beszélhetsz aki ott műtette magát. Az Optimumnál is van ilyen orvos is, asszisztens is, az Optikmed tájékoztatóján pedig 5 ilyen dolgozó képe szerepel. /Sic../ Az erőszakosság és a nyilvánvaló valótlanságok miatt nem tűnnek megbízhatónak túlságosan.


  "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Hozzászólok Aktív témák