Hozzászólok Aktív témák

 • Ariadne

  őstag

  Köszönöm szépen a részleteket, így már világos. :R Stílusosan: már tisztábban látok. :DDD

  A műtéttípusok közti különbségeket ismerem, a legfrappánsabb szemléltetés az az almás kép volt, amit valaki linkelt az egyik előző oldalon. :)

  Az Intralasik sokkal félelmetesebbnek tűnik ezzel a hámozós módszerrel, az mégiscsak kisebb trauma lehet, ha megvakargatják az ember szeme felszínét. Tudok mondjuk olyanról is, akinek most már talán 10 éve is volt, hogy műtötték a szemét, egészen a legelején, amikor egyáltalán lehetett, és azóta is tökéletes, pedig felnőtt ember volt már akkor is. Szóval a hosszútávú bizalom megvan. :)

  Azért érdekes, hogy gyerekkoromban még milyen kilátástalannak tűnt, hogy valaha is jobban láthassak. Volt szemtorna könyvem meg minden, de ennek ellenére emlékszem arra a kétségbeesésre, amikor úgy 12-13 évesen, évről évre romló szemmel rájöttem, hogy ez soha nem lehet jobb az életben, csak rosszabb. Erre most mégiscsak lehet, sőt tökéletessé tudják tenni, ez hihetetlenül csodálatos dolog. :)

  Megnéztem az Optikmedet is, részletes a honlapjuk. Ez a garancia tényleg úgy van ahogy írják, vagy van valahol egy eb elhantolva? Kérdés, hogy a másik cégnek van-e garanciája, az azért nem árt...

  "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Hozzászólok Aktív témák