Hozzászólok Aktív témák

 • ngabor2

  nagyúr

  nekem elég volt, hogy be volt sötétítve a szobában, nem kellett külön napszemüveg. kinn presze kellett, és most is jobb ,ha abban megyek ki, igaz, azelőtt emg mindig szemüvegben voltam (ami szintén uv-szűrős).

  nekem könnytermelés-mérés nem volt.

  a műtét utáni napokban én is cataflamot szedtem, az tényleg csillapította a fájdalmat. a szemcseppekre nagyon ügyelj, tényleg használd úgy, ahogy a doki előírja.

  már az első kontrollra is el tudtam egyedül menni, a 3. napon már jól láttam. persze azért érdemes egy kísérőt biztos ami biztos alapon megkérni, meg a műtét előtt beszerezni egy jó napszemüveget, ha nincs.

  mifelénk épp azért a csütörtök a műtétnap, mert egyrészt olyan gyors, "futószalag" műtét, hogy 1 hét alatt összegyűlt beteget pár óra alatt "le lehet tudni", másrészt a lábadozás hétvégére esik, hétfőn pedig felülvizsgálat. egyes nagyon érzékeny szeműek olyankor még kevésbé állnak a helyzet magaslatán (állítólag a kék szem érzékenyebb... nem tudom, az enyém barna). volt ott egy leányzó, ő a 4. napon is alig bírta kinyitni a szemét. de ez a ritka eset, nem lesz semmi baj :) várjuk a fejleményeket, ne húzd-halaszd, csak rosszabb (és drágább) lesz.

Hozzászólok Aktív témák