Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    válasz Alg #4712 üzenetére

    1 hónapos:
    Most nem volt csak lufi, szemnyomás, réslámpa.

    Jobb teljesen ok, balon most ez került a lapra: "IXh-nál hámsziget, centrális homály"
    Viszont egy szót nem mondott róla ez mit jelent, csak már mikor eljöttem olvastam el... Szóval ha esetleg ezt valaki segítene dekódolni... neten rákeresve azt írja folyamatosan ellenőrizni kellene hogy nem progresszív-e, erről semmit nem mondtak, 2 hónap múlva van a következő kontroll. Meg hogy baromi kis eséllyel van ilyen LASIK esetén, valami 1%. Szerencsére fájdalom, szárazság, idegentest érzés nincs.

    Kancsalítást megnézte, tényleg van egy pici a bal szememen, szerinte előtte is volt rejtett, és most előjött - LASIK ilyet nem csinál. Szemmozgás amúgy rendben, nem idegi eredetű probléma. Szóval most várok hátha hozzászokik az agy, ha nem akkor nem tudom mi lesz, ez így jóval zavaróbb mint a szemüveg volt :( Ha nead'j Isten hasáb kellene, akkor cseberből vederbe :O

    Táblaolvasás: 90-95% szemenként, két szemmel 95%-ot írt be, de ha kérdezte volna az 1,2-es sort két szemmel abból is ment volna majdnem mind. Érdekes módon a problémás bal volt élesebb. (amúgy cirka 4 óra alvás után, reggel 5ös ébredéssel indjtottam a napot...)

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák