Új hozzászólás Aktív témák

  • NagyPé

    újonc

    válasz Zeller #4252 üzenetére

    "ezeken a fórumokon gyakran több a hasznos infó mint amit esetenként az orvostól megtudni" - pontosan, en is igy erzem. Konkretabb kerdeseknel csak a maszatolas megy a klinikak reszeröl, amugy csak a rögzitett panelokat ismetelgetik.
    Közben elolvastam a cikkeket, amiket linkeltel, nagyon jok voltak, jo par dolog tisztazodott. Es ezt most en is csak a mütet utan olvastam el.
    De azert legyünk öszintek, ekkora mütetszamnal az emberek hany szazaleka olvas ilyen cikkeket, mielött belevag? Vagy barmilyen tudomanyosabb leirast? Hany szazalek van olyan szinten, aki egyaltalan megertene ha olvasna?

    Mivel a klinikak is teljesen azt kommunikaljak kifele, hogy ez egy rutin eljaras, "szepeszeti" beavatkozas, bejössz, kimesz 10 perc mulva es minden varazslatos, sokak meg el se gondolkodnak az egeszen, love megvan, akkor csinaljuk. Ez akkor is egy visszafordithatatlan bevaatkozas. Ha jol ment, tenyleg minden varazslatos, de ha valami picit is felrecsuszik, annak komoly következmenyei vannak. Ebbe a többseg bele se gondol, es elereszti a füle mellett az ellenjavallatokat. A klinika meg sok dologban valoban nem tud masra hagyatkozni, mint a paciens bevallasa, szoval rajuk se kennem az egeszet. De azt igen, hogy ennyire könnyelmüen van reklamozva az egesz.
    Aztan ha komoly problema van meg elegge magadra leszel hagyva. Ök be vannak biztositva, te alairtal mindent. Jön a következö delikvens a futoszalagon.

Új hozzászólás Aktív témák