- [Re:] Újból csökkent az IT-szakokra jelentkezők száma
- Hálózati / IP kamera
- SQL kérdések
- [Re:] Tűzoltásra kapcsoltak a kriptolobbisták
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- [Re:] Folytatódhat a felmondási hullám
- [Re:] Minden tizedik EU-s háztartásnak van kriptopénze, nagy baj lehet ebből
- Aliexpress tapasztalatok
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvolt a vizsgálat
Sasszemnél ugye
Nagyon kedvesek, főleg akit én kifogtam fiatal kiscsajt, de a többi orvos is aki vizsgált, minden flottul ment, de eszméletlen hogy ennyi ember van
Azt gondoltam hogy olyan drága dolog ez, hogy egyedül ülök majd egy villogó fényű folyosón, de nem, folyamatosan jöttek, és vizsgáltak mindenkit
Mondtam hogy Femto smartot néztem ki, azt mondták hogy úgy látszik az jó is lesz nekem, de kedden mondják meg pontosan, 11:15re megyek műteni, most már azért össze van szorítva a farpofám
Elvileg visumaxot nem is lehet nekem
Egyedül mentem be, kérdezték hogy egyedül vagyok? Mondom nem
Azt mondják akkor jó mert látják a kocsikulcsot, és nem mehetek haza egyedülMásfél óra múlva még vártam hogy mikor lesz már az hogy nem látok csak homályosan, írtam is barátnőmnek hogy felesleges volt apa, hát nem látok rosszabbul mint eddig, aztán kimentem a napra
Jó móka volt....
Közelre még nem látok
Személyszerint a fényteszt, mikor szemembe világítanak valamivel és körbe kell nézni 8 irányba, az egyáltalán nem volt rossz, pedig mondta a Dr nő hogy kellemetlen lesz, én inkább a szemcseppet nem kedveltem, ezért is tartok tőle, hogy milyen sokáig kell használni
Piszkosul várom, de már kicsit félek is
Egy dolgot viszont nem értek, és fac voltam megkérdezni. Mikor nézik a 2 szemem dioptriáját azzal a vizsgáló szemüveggel vagy mi az, és le kell olvasni a táblát, miért csak a 3. sort kellett leolvasni? Nem az a legjobb ha az alsó kettő sort is látom?
[ Szerkesztve ]
Szia uram! ll Nem ide valósi vagyok, én csak ide feljárok ll Logitech <3 ll Realme GT Neo2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- [Re:] Újból csökkent az IT-szakokra jelentkezők száma
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Magyar Közlöny Lap-és Könyvkiadó Kft.
Város: Budapest