- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- [Re:] Szabadulnak kriptovagyonuktól a bitcoinbányászok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- [Re:] Nagy pofont kapott a tőzsdétől a Deezer
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Tajvan egyelőre dugig van chiprendelésekkel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoty
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4002 üzenetére
Nem befolyásolja, de azért említsd meg nekik. Én minden ilyen kis apróságot elmondtam, max azt mondják rá, hogy nem lényeges.
Bőrproblémák, bőrbetegségek, sebek gyógyulása (hegesedik-e vagy nem, marad-e nyoma később, stb.) fontos tényező, ezekre többször rákérdeztek. Ha van valami ilyesmid (bőrbetegség, kiütés, akármi), akkor azt mindenképpen mondd, akármennyire apró probléma is, mert befolyásolja a gyógyulási folyamatot.
Ha szedsz rendszeresen gyógyszert, vitamint, porcerősítőt, az befolyásolja a műtét időpontját. De ezt majd elmondják.
Műtét előtt 3 napig már kell műkönnyet csepegtetni, így ha pénteken lesz a vizsgálat, szerintem leghamarabb kedden műtenek, de én inkább a csütörtök délutánt tippelem... De ez sok mindentől függ.
Ha kérdésed van, vagy bármi felmerül, azt kérdezd meg a vizsgálatok alatt, jófejek, mindenre válaszolnak. Napszemüveget vigyél, mert a pupillatágító miatt fényérzékeny lesz a szemed. Én vittem dioptriás napszemüveget, azzal elviselhető volt kint a napfény.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- GTA V
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Far Cry 6
- LEGO klub
- OKI lézer javítására keresek szakit
- [Re:] [Luck Dragon:] Napi kakukktojás
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-B75M-D3V LGA1155 használt alaplap B75 USB 3.0
- Hibátlan Apple Macbook Air 13 2017 256GB laptop eladó
- Videókártyák 27% ÁFA - Magyar Garancia - Haxitech
- Acer Aspire 5742, 15,6" HD, I3-380M CPU, 4GB DDR3, 240GB SSD, WIN 10, WEBCAM, JÓ AKKU, MAGYAR BILL
- Lenovo Thinkpad L470 i5-6200U, 8GB DDR4, 128GB SSD+500GB HDD, FHD IPS, HUN Bill, Új Akku
Állásajánlatok
Cég: Aleron IT Solution Kft.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest