Új hozzászólás Aktív témák

  • Brago Hott

    újonc

    Köszönöm mindenkinek a támogatást meg az ötleteket. Az elmúlt hetet otthon töltöttem és a szárazság terén elég sokat javult a helyzet. Sajnos az élesség terén viszont továbbra is problémák vannak. Reggel az ébredés után tökéletes közeli a helyzet, pár perccel később már jön az életlenség és változó mértékben meg is marad egész nap. Most már rájöttem, hogy van egy időszak a műkönny cseppentés és a kiszáradás között amikor jóbban látok, sajnos ez változó, hogy meddig tart. Továbbra is gondok vannak ha nem tökéletes a világítás, kint az utcán még napszemüvegben is jó helyzet, de amint nem süt a nap már elég rossz a kép.
    Pénteken megyek egy hónapos kontrollra, gondolom megint elolvasom a tökéletesen kivilágított táblát két méterről, bár a folyosó végéről nem látom a hölgyeket az ügyfélszolgálaton...
    Legutóbb, azt mondták hogy az élesség elérése akár fél évig is eltarthat, remélem nem így lesz, mert két hónap múlva már bejön az időszak amikor reggel szürkületben megyek dolgozni és este sötétben haza, ha nem javul a helyzet akkor meg vagyok lőve. Nappal még csak-csak bevállalom így a vezetést de sötétben esélytelen.

Új hozzászólás Aktív témák