Hozzászólok Aktív témák

 • hdekakas

  senior tag

  No-touch PRK 3 hónap+1hét kontroll:

  Kezelt dioptria: jobb: 1, bal: 1,5, mindkettőn még egy kevés cilinder.
  Kábé műtét után 2 héttel beállt a látásom, azóta nem tapasztaltam változást, sokszor itt is írtam fórumon, hogy a jobb nagyon nem jó.

  A kontroll kb 2 perc volt össz-vissz, azt is lényegében az asszisztens csinálta, csak olvasni kellett az ammon-villákat, ha meg nem ment akkor addig kellett tippelni, míg el nem találtam. (25% esély van, még annyira sem reális mint a betűs táblán.)
  Bal szemmel ment tisztán a 100%, utána a táblán csak 150% a következő lépcső, abból már semmi sem ment.
  Jobb szemmel 80%-ig ment, bár már ott nem könnyen, a 90%-ost másodjára "eltaláltam", gyorsan tovább is mentünk, a 100%-osat meg három sorból kettőt másodjára, egyet meg sehanyadjára, szóval ez a szemem is 100% lett a papíron. :Y ;] :D
  Mondom, ha sima kétjegyű számok lettek volna, akkor a 80%-nál tuti nem jutok tovább, mert gondolom az egész abc-t azért nem mondatják fel velem, csak hogy végre eltaláljam.

  Na aztán próbálgatta lencsékkel, bármit tett elém, semmivel se lett jobb! :( Akkor szólt a dokinak, hogy hát ő nem érti, rakosgatja a dioptriákat, de nem jobb. Az odajött, ő is bepróbált kettőt, mondtam hogy semmi változás, és mondta, hogy hát akkor ennyi, jól van.

  Mondtam neki, hogy nem vagyok elégedett, főleg a jobb szememmel. Azt mondta, hogy mindkettőn megvan a 100%. Mondom műtét előtt szemüveggel mindkettőn megvolt a 150%, most meg már szemüveggel se lenne jobb 100% (valós 80%) értéknél?! :Y Azt mondta, majd még javul. És jött a következő páciens, ennyi volt. 3 hónap múlva menjek újra.
  Ja, annyit ráírt hogy haze: 0, és mondta, hogy nagyon szépen begyógyult, már meg se lehet mondani, hogy műtve volt. (Kérdem én, ha már ennyire meggyógyult, akkor még mi miatt javulna a látásom, ha eddig se javult 3 hónapja? :F )

  Na ehhez mit szóltok? Én amiatt vagyok elkeseredve, hogy semmi lencsével se lett jobb a szemem! Nem lehet, hogy 3 hónap alatt mivel ennyire le volt maradva a jobb szemem, máris tompalátó lett? Vagy mi lett a szememmel, hogy már lencsével se látok tűélesen? :O

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák