Új hozzászólás Aktív témák

  • raven12

    senior tag

    válasz Chesterfield #3727 üzenetére

    Na ja, az átmeneti zóna arra van, hogy szépen egyenletesen dolgozódjon el a peremnél az a váltás, ami amúgy ugrásszerű lenne a kezelt-nem kezelt területek között. A fényudvar hatást elkerülendő, de mivel az nem kezelt zóna, csak átmeneti, onnan így se faszán érkezik be a fény, nem a fókuszpontban fog összegyűlni.
    Továbbra se értem, hogy miért nem lehet az OZ-t állítani, ha láttunk erre példát, illetve a lézer manual-ja... Áh, na mindegy.. Illetve szép dolog, hogy erre van a peramis vizsgálat, de ha nem végzik el úgy, ahogy kell... Nálam csak a pupillatágító utáni, szvsz nem mesopic körülmények között lett megmérve, valami 4,5-öt mértek, az elég messze van attól, amit 2 hónapra rá produkáltam sötétben.

    Az dicséretes, hogy kérésre elvégezték nálad, ha műtét előtt tudtam volna erről, én is kértem volna... Viszont bizonyítja, hogy jó dolog, hogy beszéltünk róla, mert így talán többeknél megelőzhetjük, hogy ilyenbe belefussanak.

    Én régen pont ilyeneket hallottam, amit te is átéltél, a létezés is fáj, stb. Megdöbbentő, hogy ezt egyedül végigcsináltad, jó szar lehet így haza-bebotorkálni.

    A belepiszkálást a szembe én is átéltem, de szerencsére már csak valamikor az 3. héten, mondjuk így is kicsit beszartam, mert utána éreztem, hogy hozzányúltam. Nagyon ügyelj rá, hogy ne érje mechanikai behatás, se víz!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák