Új hozzászólás Aktív témák

  • raven12

    senior tag

    válasz bajusz15 #3565 üzenetére

    Hehe, na de van ám tejsavó izolátum, koncentrátum, marhafehérje, tojásfehérje, szójafehérje, kazein, kb ilyen sorrendben csökkenő felszívódási idővel, gondolom ez a felszívódási idő is beleszól a javítósejtek piszkálásának folyamatába... A dokinő, akivel jól szót értettem, egyébként azt mondta, saját véleménye szerint a fehérjefogyasztást túlmisztifikálják ilyen téren, sokkal fontosabb, hogy A-B-C-E vitaminokat ne szedjek kilószám (pedig az jellemző volt), ízületvédőt meg egyáltalán ne.
    Ez a dokinő volt műtétnél, akkor azt mondta, 1 hét múlva már edzhetek szerinte. 1 hetes kontrollon a nő azt mondta, hogy a rendes kondit 1-2-3 hétig még hanyagoljam. Jövő héttől, vagyis 2 hetesen már mennék kondizni, és én is nagy súlyos edzéseket preferálom (persze ez relatív). Maximum az elején az alapgyakorlatokat még hanyagolom, pl. felhúzás helyett hiperhajlítás, guggolás helyett még gépek, fekvenyomás helyett is nyomó gép. Sokáig már nem bírom a tétlenséget :D

    (#3564) Hadrianus: Na ja, de én azért még mindig próbálom óvatosan mosni az arcom, és nem nyitni a szemem, amíg meg nem törölgettem, különben belejut a víz. Próbálom minimalizálni, hátha a vízbe levő dolgok kicsit ösztönzik a javító sejteket. De én is csöpögtetek utána műkönnyet, lehet azon a 10 mp-en már nem kéne múlnia, ami addig eltelik.

    (#3567) CAJ69I: Igen, én is egyértelműen rosszabbul látok sötétben, homályos, mintha dioptriám lenne.

    Köszönöm mindenkinek a tapasztalatai leírását, ezekből most sok erőt merítettem :)

Új hozzászólás Aktív témák