Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • CAJ69I

  újonc

  válasz raven12 #3561 üzenetére

  Nekem 2 hónapja volt, holnap reggel megyek a 2 hónapos kontrollra.

  Idegentest érzés nekem is sokáig volt. Egészen addig volt nagyon zavaró, míg le nem telt a lebeny teljes rögzülése, és azt nem mondták, hogy már megdörzsölhetem a szememet. Egészen addig még óvatosan is féltem akár lesöpörni a szempillámat, nem hogy megdörzsölni. Aztán miután teljesen rögzült minden ok volt és azt mondták és írták is, hogy szabad, nagyon óvatosan megdörzsöltem és az valami isteni volt :D Még mindig nem merem rendesen megdörzsölni, csak nagyon óvatosan csinálom még mindig, de azóta sokkal jobb :)

  A fókuszálás nálam is jellemzően nehezen ment az elején. Az első héten szerintem ha a saját vállamra néztem rá, egyáltalán nem tudtam oda fókuszálni. Most már probléma nélkül simán megy, de ez akkor még nagyon aggasztóan hatott. És most már semmi baj :) Fókuszvesztés is volt, de mára az is teljesen megszűnt :)

  Ami nálam kicsit kellemetlen, hogy érzem, hogy mennyivel rosszabbul látok sötétben. Nem éleslátás szempontjából, hanem hogy nincs meg az a "HDR", hogy egy sötétebb alakot is simán észreveszek. Valószínűleg ez ugyanúgy amiatt lesz, amit többen is írtak, hogy az izommemória és a reflexek még nem az igaziak. Főleg, hogy az elmúlt két hónapban gyakorlatilag egy kezemen össze tudom számolni, hány órát töltöttem sötétben a szabadban.

  Egy tipp, hogy én hogyan takarítottam le a könnycseppes valamit a szempilláimról, hátha másnak is hasznos lesz: Fültisztítót vizeztem be, és azzal nagyon óvatosan le tudtam törölni csak a szempilláimat anélkül, hogy víz ment volna a szemembe.

Hozzászólok Aktív témák