Új hozzászólás Aktív témák

  • bajusz15

    senior tag

    válasz raven12 #3559 üzenetére

    Üdv a klubban, az éleslátók között!

    A 3 dokinős részhez: nekem Visumax volt, 1. hónapos kontrollal együtt 4 különböző dokinő vizsgált meg, közülük 1 volt tök kedves, 2 so-so, 1 meg annyira lekezelő, hogy rendesen ideges lettem 1-2 perc alatt :D

    A fehérjés részhez: ELVILEG azért más a tápkieg, mert máshogy szívódik fel, segíti a szem gyógyulását, ami nekünk pont nem jó, mert a gyógyulás=vissza amilyen dioptria volt, azt meg nem akarjuk.
    Dokinő akkorát kapott, mikor rákérdeztem, hogy versenyszerűen edzenék ismét, szteroidot nyomhatok-e, szegény csak nézett és mondta, hogy egyáltalán nem kéne ilyesmiket szednem, jól nézek ki most is. Végül 3 hónapot mondott rá. Rákérdeztem az edzésre is, elvileg Visu-val 1 hét után lehetne menni, de nem éppen az a fajta vagyok, aki lemegy terembe, pózol, képet készít, 3kg-mal emel kettőt és hazamegy, hanem addig edzek általában amíg van erőm, és azt mondta ezt nem lehet, kis súllyal próbálkozzak. Holnap leszek 7. hetes, jövő héttől mennék vissza edzeni, kicsit félek, mert ha nem is az eddigi súlyokkal tolom majd, de határok felderítése lenne a cél, remélem nem teszek oda egy olyat a szememnek, amitől másnap már érzem, hogy rosszabbul látok. Tudom hagyni kéne, pár centi meg satöbbi, de ilyen ez ha valaki fanatikus és imád valamit :))

Új hozzászólás Aktív témák