Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    válasz Gábor78 #3192 üzenetére

    Nekem 12 napja volt a visumax műtétem és szóról szóra ugyanezeket tapasztaltam mint te. Futószalag szerű a páciensek kezelése. Értem én hogy sokan mennek oda, meg lehet már unják a rutint, de ha ennyi pénzt kiadok, akkor picit érezzem már, hogy odafigyelnek rám különös tekintettel. Hát nekem az alkalmassági vizsgálat során egy az egyben kimaradt, hogy kezdjek el műkönnyet csepegtetni (és hogy milyet), és a várható eredményről és a szemem állapotáról sem kaptam tájékoztatást. Ha valamit kérdeztem, akkor csak a tájékoztató füzetre hivatkoztak, hogy benne van minden olvassam el (elolvastam, de valami részletesebb, egyedibb válasz érdekelt volna). Úgy egyedileg, a saját szememre vonatkozóan semmit nem tudtam meg. Eddig ugye 2 kontrollom volt, mindig megkérdezik hogy hogy vagyok, csak már a válasz nem érdekli őket. Ha valami rosszat mondok, hogy hamar elfárad, nem látok még tisztán, zavarnak a fények, afölött elsiklanak és csak azt fújják hogy milyen jól sikerült a műtét. Az sem tetszik, hogy a táblaolvasásnál a doktornő erőlteti, hogy na még azt a betűt, na az mi lehet. 1, ez nekem kellemetlen, 2, látnom kéne a betűket, nem pedig kitalálnom. És csak 2 szemmel olvastatnak, ami persze jobb eredményt hoz, gondolom kell a statisztikájukba, hogy ez is milyen jól sikerült. Pedig gyakran van még látásélesség ingadozásom, gyakran fáj a fejem, este pedig minden fénypont vakít. Nem is egy fénypontot látok, hanem így szétszóródik a fény, ilyen kis "sugarai" vannak minden irányban. Azt mondják, hogy géppel nullákat mérnek a szememen, 2 szemmel nagy nehezen kitippelgettem a 160%-os sort, de mégis a valóságban egy egészséges szemű ember jobban lát mint én. Pl az egyik kollégámon vettem észre, hogy ő 3 méterről ránézett a monitorra és mondott egy számot róla, nekem meg oda kellett mennem vagy 1,5 méterre hogy tiszta legyen ugyanaz. Szóval ha nekem 160%, akkor azoknak az embereknek meg 300% akiknek sosem volt baj a szemével. :DDD

    Szóval igen, jó ez a visumax, modern meg minden, de ez a futószalag szerű páciens kezelés nagyon rányomja a bélyegét az egészre. Lehet hogy másoknak nem sok ez a 658 ezer forint, de én egy pici exkluzivitásra számítottam volna ennyi pénzért. Persze ki vagyok én hogy megmondjam hogy egy napra ne 30 műtétet vállaljon be, hanem csak 5-öt. :))

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák