Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    Nos, megvolt a Femto, most a délutáni pihenő utáni dolgoztatás van orvosi utasításra, hogy szokjam a közellátást. Rövid távra rosszul, homályosan látok, bal szemem kissé jobb mint a másik, ahol kicsit idegentest érzésem van. A szemcseppek jó barátok lesznek azt hiszem. Viszont nem érzek semmi csípést, előttem kettővel egy fiatal nő nagyon szenvedett a műtét után a váróban (szintén Femto).

    A műtét úgy zajlott ahogy többen leírták (Sasszem), gyors vizsgálatok után papírmunka, adtak receptet, fizetés. Utána bekísértek az előkészítőbe. Itt 4 féle szemcsepp + védőruhák, zsebek kiürítése. A cseppek hatására elkezdtem már homályosabban látni és nehezek lettek a szemhéjaim. Aztán be a műtőbe, asztalra fel. Innen már nem tudtam pontosan mi történik, mivel egyszer láttam egyszer nem. A lebenykészítés nem volt vészes, nem fájt, alig nyomott, a végén éreztem 1-1 gyors vágászerűséget, gondolom mikor elvették a cuccot. Mondták is hogy a nehezén túlvagyok, áttoltak a másik alá. Itt fura volt mikor a doktornő az eszközökkel félretolta a lebenyt meg egyengette a szemet, tisztította. Emiatt a villogó pont mindig mozgott, pedig nem mozgott maga a szemem. Az égetés volt talán 10-15 mp, égett szaggal párosítva. Aztán visszahajtotta, lesimította, kaptam még cseppet, majd pislognom kellett. felültettek, aztán mehettem ki. Kaptam 2 csokit is, szemüvegem meg ott hagytam náluk :D Utána autóval vittek haza, nem csípett, nem könnyeztem csak kicsit. Most is csak száraz szem és idegentest érzésem van, a redőnyön beszűrődő fénynél halo van, de ezek természetesek. Amúgy ugyan azt mondják hogy fájdalommentes, ez igaz, de simán lehet érezni csomó mindent, az excimer lézeren kívül.

    Furcsa volt nagyon POV végigtapasztalni. -4,75/-5,25 volt. A saját aviator szemüvegem megfelel majd hordásra, mivel nagy lencséjű, nem szűrődik be fény oldalról sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák