Új hozzászólás Aktív témák

  • Skeptic

    újonc

    válasz revneiq #2187 üzenetére

    Igen, most volt hétfőn az 1 hónapos kontroll. Nem vagyok valami happy...úgy mentem oda hogy éreztem hogy nem látok jól, azaz romlott az első időszakhoz képest. Ráadásul a bal szememmel zavaróan rosszabbul látok.
    Érdekes mert nem tudom megállapítani hogy - egyébként nem is nekem kellene- hogy azért látok vele rosszabbul mert... eleve rosszabb lett vagy azért mert ködösen, homályosan látok vele. Azaz van egy olyan félelmem - lehet hülyeség - hogy a lebeny alatt lehet valami ami miatt homályos a látásom és ezért sem látok olyan jól vele. Nem tudom csak ez a bizonytalanság ..... nem igazán jó.

    A vizsgálat: komputeres vizsgálat, szemnyomásmérés. Doktornő vizsgálata: bal: 0,70 jobb: 0,75 a két szemes 0,95 (ezt nem hiszem egyébként mert nem is láttam azt a sort csak talán 2 számot saccoltam).
    A lebeny Ok. Mondtam hogy a bal szemem... nem jól látok vele, homályos a látás sokszor. Persze amikor mereven néztem és erőltettem a balt a számokat pár pillanatra mindig jobban láttam azért is lett sztem 0,70 mert egyébként "normál" módban nem lenne annyi az tuti.
    Szóval a válasz ... hát ez is jó eredmény... majd meglátjuk a 6 hónapos kontrollon mi lesz ebből stb. De hát ez is jó nem kell szemüveg.... áhhhhhhhhhhhh. Ja és maradt 0.75 B és 0,50 J cylinder rajtuk.
    Én azt gondoltam 1 hónap után már minden Ok lesz nem

    Rosszabbul látok mint szemüveggel, ráadásul a balt nem is használom, hunyorgok mert zavar hogy ködös.
    Kezdek aggódni! t

Új hozzászólás Aktív témák