Új hozzászólás Aktív témák

  • revneiq

    csendes tag

    Hú de rég jártam erre, viszont most ide evett a fene. A héten letudtam a 2 hónapos kontroll vizsgálatot. Íme a legfrissebb papirusz.

    És egy kis szösszenet... a tobradex szemcsepp elhagyása után tisztább lett a látásom, és nem száradt annyira a szemem. Műkönnyet mostanság már csak napi 4x szoktam használni, persze van amikor még ennyiszer sem, próbálok visszább venni az adagokból.
    Ugye pár hete írtam, hogy a jobb szememmel nem látok olyan élesen mint a ballal. Ez még így 2 hónappal később is megvan, viszont ez egyáltalán nem észrevehető 2 szem használata közben. Kérdeztem is, hogy mi is a helyzet ezzel, ezt mondták, hogy ez lehet, hogy már nem fog változni. De így is gond nélkül olvastam el a falra vetített tábla utolsó sorát. "1.25" (Mondjuk azért kíváncsi lettem volna a Kettesy féle nagyobb táblára, amin még több sor van. :D )

    Összességében eddig elégedett vagyok az eredménnyel, mert odakint természetes fénynél valami félelmetesek a golyók. A több méterre lévő fán a legvékonyabb ágak ... a rendszámok. :K

    lalakov: Látom túl vagy te is a műtéten, nem kell aggódni, folyamatosan fog javulni + ha te is elhagyod majd a tobradexet az sokat fog dobni a dolgon. Mellesleg nekem sem voltak sokkal jobbak az eredmények mint neked. Kitartás. :)

    I don't want to live on this planet anymore.

Új hozzászólás Aktív témák