Új hozzászólás Aktív témák

  • V8TommY

    tag

    Sziasztok!

    Elég sok hasznos információt sikerült itt összegyűjtenem, kb 1 éve visszajárok ehhez a topikhoz. Mára világossá volt mindhárom eljárás mibenléte. Értem mi a különbség a PRK / LASIK / LASEK eljárások közt. Hála Nektek tisztában vagyok melyik a legismertebb klinikák akik a fenti műveleteket végzik, ki melyikben specializálódott. Fem félek használni a keresőt, viszont egy kérdésről nem szólt még a fáma.

    Ami engem illet, legalább annyira érdekel, hogy milyen géppel végzik a műtétet, mint maga az aljárás vagy éppen a klinika ahol az esetleges műtétet végezni fogják.

    Úgy látom, az eljárás (PRK,LASIK,LASEK) az első lépcső ami után a kezelés sikeressége már leginkább az alkalmazott gép tudásától függ. Ez pont az a kényes információ kevesen adnak meg a honlapjukon.

    Keresgéltem azokról a berendezésekről amikkel a szemeket műtik. Találtam egy listát ahol összegyűjtötték azokat a gépeket amelyekkel a szemműtéteket végzik. A listán említett gépek köztül elég sok helyen futottam bele két névbe:
    - Carl Zeiss Meditec MEL80
    - WaveLight Allegretto Wave

    Találtam egy összehasonlítást arról, amelyben a Carl Zeiss MEL80-at írják jobbnak, de ez lehet részrehajlás is az adott klinika részéről.

    Mi a helyzet a magyar klinikákkal?
    A Focus Medicalnál a Carl Zeiss-t használják. Legalábbis a lasik eljárásoknál.

    A Saint James Klinika Wagelight műszert használ.

    Van valaki aki esetleg olvasott már a készülékekről és megalapozott véleménye van arról, hogy melyikkel lehet jobb eredményt elérni?

    A válaszokat előre is köszönöm! :)

    [ Szerkesztve ]

    http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ - V8TommY felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Új hozzászólás Aktív témák